• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Xapron

Xapron Förkläden

Aprons with an X (kiss)

Handgjorda läderförkläden som ger dig en lyxig känsla i köket eller framför grillen.

Sedan 2015 har Xapron tillverkat traditionella grillförkläden och olika lädertillbehör för män, kvinnor och barn. Läderförklädena är utmärkta att använda i det professionella cateringköket, hemmaköket, vid grillen eller när du gör andra hantverksjobb. Designen på förklädena kommer från deras egna designteam och handtillverkas sedan på traditionellt sätt av proffs i deras egna verkstad ... för hand och med stor detaljkänsla.

Namnet Xapron kommer från det engelska ordet för "förkläde" alltså apron. Ägaren Peter Vrins lade till ett "X" framför ordet (som symboliserar en kyss) för att visa sin kärlek till traditionella, handgjorda läderprodukter. Lädret i förklädena kommer från Italien och den specialutvecklade behandlingen av läder gör Xapron förkläden påfallande lätta och flexibla. Ett Xapron-förkläde är inte bara bekvämt, tack vare skinnets smidighet konturerar förkläden snyggt runt vilken kroppstyp som helst.

 Lägg även märke till den orangea etiketten på alla produkter. Denna är ett bevis på hantverket och stoltheten i de holländska produkterna.

Xapron

Xapron Skinnförkläde Kids Apron Black Xapron Skinnförkläde Kids Apron Black
Xapron Skinnförkläde Kids Apron Brown Xapron Skinnförkläde Kids Apron Brown