• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Just For Men

Just For Men Hår & Skäggfärg För Män

Hår & skäggfärg för män

Täcker grått hår eller förändrar och förstärker din look!

Just For Men är världsledande på hår och skäggfärger som riktar sig till män. Deras produkter tar fasta på två saker som är viktiga för män - det ska gå fort och det ska inte se ut som att håret är färgat. Färgen riktar in sig på de gråa hårstråna och du återfår snabbt och enkelt tillbaka din naturliga hårnyans. Just For Mens färger är unika och behandlingen tar endast fem minuter.

Använd Just For Men hår och skäggfärg för att få tillbaka din naturliga hårfärg eller för att förändra färgen på hår, skägg, mustasch och polisonger. När du färgar ditt skägg kommer det att se tjockare, mer fylligt och välvårdat ut. Passar utmärkt för män som börjat få grått hår och som vill ha tillbaka sin naturliga nyans, eller för dig som bara vill förändra och förstärka din look.

Läs Mer Mindre

Hur fungerar det?

Just For Mens färger har förmågan att ta sikte på de grå hårstråna och först och främst färga dessa. Detta kan göras på grund av att de gråa hårstråna är mer porösa och på så sätt mindre motståndskraftiga än de hårstrån som har kvar den naturliga färgen. Alla hår och skäggfärger har nyansskillnader vilket innebär att du inte kommer att märka någon skillnad på det färgade håret och din naturliga hårfärg.

För ett äkta resultat bör du välja en nyans som ligger så nära din egen färg som möjligt. Färger från Just For Men blir i regel rätt mörka - så tvekar du mellan en ljusare och mörkare nyans rekommenderar vi dig att gå på den ljusare.

Just For Men Hår & Skäggfärg För Män

Just For Men Hår & Skäggfärg För Män

Just For Men Hårfärg Real Black REA Just For Men Hårfärg Real Black REA
Just For Men Hårfärg Real Black Just For Men Hårfärg Real Black
Just For Men Hårfärg Dark Brown Just For Men Hårfärg Dark Brown