• We´re open for business! Leverans 2-3 dagar.
Snabb leverans / Klarna / Expertråd

Deodorant

Stay fresh!

Deodorantens främsta uppgift är att neutralisera dålig kroppslukt utan att irritera huden och ge en fräsch känsla under hela dagen. Idag finns det många olika deodoranter och vilken som fungerar bäst är individuellt. Vi har sålt deodoranter under många år och valt ut dem som våra kunder uppskattar mest.

Deodoranter kommer i flera olika former, men vanligast är deo stick och roll-on. Är du doftkänslig eller allergisk har vi deodoranter med neutral doft utan aluminium.

Läs Mer Mindre

Vad är en antiperspirant?

Den största skillnaden mellan en vanlig deo och en antiperspirant är hur de fungerar. En antiperspirant reducerar utsöndringen av svett medan en vanlig deo innehåller dofter som döljer dålig lukt. Antiperspiranter innehåller doft och kemiska föreningar (aluminiumklorid) som blockerar porerna från att släppa ut svett, då det reagerar på proteiner som finns i just svett. Alltså eliminerar en antiperspirant lukt istället för att bara dölja den. Svettas du inte kan du heller inte lukta.

En vanlig deodorant förhindrar lukt genom antiseptiskt medel, som helt enkelt dödar de illaluktande bakterierna. Det är många konsumenter som inte känner till att en vanlig deodorant kort sagt bara är ett preparat som döljer kroppslukt.

c/o Gerd Deodorant Unisex 60 ml c/o Gerd Deodorant Unisex 60 ml
Recipe for men Deodorant Stick Recipe for men Deodorant Stick
Tabac Original Deo Stick Tabac Original Deo Stick
Tabac Original Deo Roll-on Tabac Original Deo Roll-on
Tabac Original Deo Spray Tabac Original Deo Spray
c/o Gerd Deodorant Neutral 60 ml c/o Gerd Deodorant Neutral 60 ml