• Förlängd ångerrätt t.o.m. 16 januari
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Ansiktsrengöring

Ren & fräsch hud

Rengöring är grunden till en frisk, fräsch och levande hud. Tvätta ansiktet morgon och kväll med en bra ansiktsrengöring för att avlägsna döda hudceller som får huden att se grå och hängig ut. Använd gärna även en ansiktsskrub en eller två gånger i veckan som slipar, fräschar upp och rengör huden extra. Tvätta aldrig ansiktet med vanlig tvål, den torkar ut din hud utan att rengöra porerna på djupet.

Rengöringsprodukter för män är framtagna för att passa grövre hud och löser upp och avlägsnar överflödigt fett som täpper igen porerna och gör att pormaskar och acne att bildas.

Läs Mer Mindre

Ansiktstvätt

Tvätta ansiktet morgon och kväll med en bra ansiktstvätt för att avlägsna döda hudceller som får huden att se grå och hängig ut. Tvätta aldrig ansiktet med vanlig tvål, den rengör inte huden och porerna på djupet. Tvål är extremt uttorkande och tack vare dess höga PH-värde rubbar tvålen hela hudens naturliga balans.

Ansiktsskrubb

En ansiktsskrubb är bra för dig som upplever att huden känns fet, har stora svarta porer, ser grå eller hängig ut, känns torr och ömtålig eller för dig som bara vill ge sin hud lite extra omvårdnad. Peeling för ansiktet fungerar som en extra ansiktsrengöring och innehåller små slipkorn som slipar, fräschar upp och rengör huden extra. Resultatet blir en ren, slät, jämn och fräschare hud. För män lyfter även ansiktsskrubben skäggstråna och förbereder huden för en slätare och jämnare rakning.

Vi rekommenderar att du använder en ansiktsskrubb en eller två gånger i veckan, gärna innan du rakar dig. Om du har problem med fet hud kan du öka det till en gång extra. Skrubbar du huden för ofta är det risk att du torkar ut och skadar huden. Det finns även särskilda kroppsskrubbar som ofta har lite grövre korn anpassade för huden på kroppen.

Nõberu of Sweden Skägghandduk Nõberu of Sweden Skägghandduk
D.R. Harris Exfoliating Cream D.R. Harris Exfoliating Cream
c/o Gerd Clean Face Canola 200 ml c/o Gerd Clean Face Canola 200 ml
The Bluebeards Revenge Face Wash The Bluebeards Revenge Face Wash
men-ü Pump 100 ml men-ü Pump 100 ml

men-ü Pump 100 ml

15 kr 7 kr
Recipe for men Peeling Mask Recipe for men Peeling Mask
GAHNS Reporia Tvål GAHNS Reporia Tvål
Recipe for men Facial Cleanser Recipe for men Facial Cleanser
c/o Gerd Eco Facial Scrub 75 ml c/o Gerd Eco Facial Scrub 75 ml