• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Taylor of Old Bond Street

Taylor of Old Bond Street Rakning för gentlmän

Shaving essentials

Klassisk brittisk stil och diskret elegans.

Taylor of Old Bond Street är varumärket som står som symbol för klassisk brittisk stil och diskret elegans, pålitlighet och kvalitet. Taylor erbjuder ett komplett utbud av grooming produkter för gentlemän. Produkterna är tillverkade och utformade för att uppfylla de högsta standarderna och är till stor del gjorda av naturliga ingredienser.

Taylor of Old Bond Street traditionen har alltid varit att tillverka produkter med så rena och naturliga ingredienser som möjligt. De mest omtalade produkterna är deras lyxiga rakkrämer som ger ett härligt skum och mjukar upp skägget innan rakning.

Ett unikt doftutbud av kvalitetsprodukter för gentlemän.

Läs Mer Mindre

Ett familjeföretag

Taylor of Old Bond Street grundades 1854 när Jeremiah Taylor öppnade sin första, exklusiva salong på Bond Street i hjärtat av Londons fashionabla West End och fick snabbt ett gott rykte bland den brittiska societeten för sina botaniska extrakt. Taylor traditionen fortsatte genom nästa generation med Sidney som öppnade Taylors numera berömda flaggskeppsbutik på Jermyn Street, London.

Taylor från Old Bond Street har varit ett familjeföretag ända sedan det grundades och man är fast besluten att bevara det så.

Taylor of Old Bond Street Rakning för gentlmän

Taylors dofter

Sandelträ
Taylor of Old Bond Streets Sandelträ kollektion täcker ett omfattande sortiment av manliga produkter. Doften är en klassisk herrdoft i en mix av orientaliska tränoter i kombination av citrusgrön friskhet som lämnar en tillfredsställande och långvarig doft.

Jermyn Street Collection
Ett urval av alkoholfria herrprodukter i en allergivänlig doft. Jermyn Street är en stilig herrdoft med en modern och fräsch öppning som landar i klassiska mysk och patchouli undertoner.

Eton College Collection
En doft inspirerad av Taylors gamla barbershop i Eton. En vacker maskulin doft med dominerande citrusnoter i kombination med fruktiga toner av apelsin och mandarin. Allt detta blandas med mjuka blommiga noter som vilar på en bas av varm patchouli.

Royal Forest
Den förföriska Royal Forest doften öppnar upp med förfriskande noter av bergamot, äpple, ananas och svarta vinbär. Dessa följs av svartpeppar, jasmin, björk och rosor som vilar på en bas av ekmossa, amber, mysk och vanilj.

St James
Utforska denna klassiska doft för män från Taylor of Old Bond Street. St James innehåller koriander och pelargonolja som ger ett fruktigt och blommigt hjärta som vilar på en träig bas.

Platinum
Upptäck Platinum doften från Taylor of Old Bond Street. En frisk doft av bergamot och vit päron, som matchas elegant med mysk i basen.

Taylor Shaving Essentials

Let's Travel Gift Set Let's Travel Gift Set
Sandalwood Gift Set Sandalwood Gift Set
Tobacco Leaf Gift Set Tobacco Leaf Gift Set
GUAPO Jermyn Street Selection GUAPO Jermyn Street Selection

GUAPO Jermyn Street Selection

1 346 kr 1 210 kr
GUAPO Sandelträ Selection GUAPO Sandelträ Selection
GUAPO Royal Forest Selection GUAPO Royal Forest Selection
Taylor of Old Bond Street Bay Rum Taylor of Old Bond Street Bay Rum