• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Barbarossa Brothers

Barbarossa Brothers Rakknivar med utbytbara bladRebels with a cause.

Bra verktyg som löser problemet med dyra rakblad och dålig kvalitet

Lär dig att raka dig som ett proffs och uppnå en livstid av överlägsna rakningar. Barbarossa Brothers är ett engelskt varumärke som kör sig egna unika stil. De tillverkar b.la. moderna "single blade razors" - rakbladsknivar som utstrålar en maskulin sjörövarlyx (om det finns något som heter så?) med en släng av mystik över sig. 

Förutom att deras grejer är prisvärda så erbjuder Barbarossa Brothers bra verktyg som löser problemet med dyra rakblad och dålig kvalitet. I en värld full av billiga engångshyvlar och dyra rakblad är det dags att återupptäcka ett överlägset rakverktyg som används av världens bästa barberare och frisörer. Ge dig rakning lite mer style - dessutom för mindre pengar!

Läs Mer Mindre

All hail the single blade

Barbarossa Brothers är ett brittiskt varumärke uppkallat efter  ”Barbarossa bröderna” som är två av världens mest framgångsrika pirater.  Sortimentet innehåller allt du behöver för att uppnå den ultimata  rakningen - säkerhetshyvlar, rakknivar, rakbladsknivar samt rakkrämer  och andra groomingtillbehör. Samtliga produkter är handtillverkade av  utvalda premium material.

Barbarossa Brothers Rakbladsknivar

Barbarossa Brothers Rakbladsknivar