• Butiken för Coola killar & Fagra farbröder
Frakt från 29:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Truefitt & Hill

Truefitt & Hill

Proudly made in Britain

Äldsta barberarsalongen i världen.

Truefitt & Hill är känd som den finaste herrarbarberaren och parfymören i London och i över två århundraden har de tillhandahållit både kungahuset och kräsna män med de allra bästa grooming produkterna. Fokus har sedan starten varit högklassiga behandlingar för män med egentillverkade produkter av högsta kvalité.

Företaget grundades 1805 av William Francis Truefitt och den första salongen öppnades på Old Bond Street i närheten av de kungliga kvarteren i London. Truefitt & Hill är den äldsta barbershopen i världen, certifierad av Guiness rekordbok. Idag har man salonger över hela världen och erbjuder bland annat underbara rakkrämer, rakvatten och cologner med klassiska engelska dofter som påminner om en svunnen tid.
Truefitt & Hill bär sigillet: "Royal Warrant holders to H.R.H., The Duke of Edinburgh".

Dagens produktutbud är resultatet av över 212 års forskning och intima kundrelationer. Deras kunskap och erfarenhet ger dagens män ett utbud som både är sofistikerat och praktiskt. Män förtjänar det bästa i allt de gör. Om du letar efter det bästa inom herrprodukter är vi övertygade att du kommer att hitta det i Truefitt & Hills oöverträffade produktkvalitet.

Truefitt & Hill

Truefitt & Hill Apsley Bath Soap Truefitt & Hill Apsley Bath Soap
Truefitt & Hill Apsley Cologne Truefitt & Hill Apsley Cologne
Truefitt & Hill 1805 Cologne Truefitt & Hill 1805 Cologne