• CYBER MONDAY 15% PÅ ALLT!
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Schampo

Ett bra hårschampo både rengör och återfuktar håret och hjälper till att förbättra hårbottens kondition. Schampot tar bort smuts, damm, klor, salter,  svett och stylingprodukter på ett effektivt sätt men bör ändå vara såpass skonsam att det går att använda dagligen. Det finns olika typer av schampon som passar olika hårtyper samt hjälper mot problem som irriterad hårbotten, klåda eller mjäll.

Här hittar du utvalda schampon för olika hårtyper, både för dig som har särskilda problem eller bara är ute efter en schysst allt-i-ett lösning för både kropp och hår. Vi har även mindre reseförpackningar med eller utan stängbar pump, idealiska att ha med på resan.

Läs Mer Mindre

Ekologisk hårvård

Ekologisk hårvård, framtidens hårvård helt utan parabener, sulfater, peg-ämnen och inte minst silikon! Vi erbjuder ekologiska schampon för torrt och törstande hår, fint hår som lätt blir nedtyngt eller en obalanserad hårbotten som behöver lite extra kärlek. De ekologiska schampona innehåller produkter som verkar lugnande för skadat och frissigt hår.

Torr hårbotten

Har du en extra torr hårbotten är ett återfuktande schampo bra. Det stimulerar och stärker din hårbotten och får ditt hår att kännas rent, fräscht och friskt!

Tunt & fint hår

Schampon som är anpassade för tunt, fint hår fyller ut håret samtidigt som de stärker hårbotten. Dessa innehåller i regel milt rengörande ingredienser som ger lyster och maximal volym.

Mjällschampo

Ett mjällschampo svalkar och lindrar klåda, balanserar din hårbotten och motverkar mjäll samt torr och kliande hårbotten. Har du problem med din hårbotten bör du använda dig av mildare rengöringar och helt utesluta produkter innehållande SLS. Fundera på din sockerkonsumtion, hårbotten är många gånger magens spegel. Undvik stylingprodukter som innehåller starka alkoholer och silikoner som kan irritera hårbotten.

Stressad eller irriterad hårbotten

Det finns särskilda schampon som lugnar, vårdar och motverkar en känslig och spänd hårbotten. Ditt hår lämnas glansigt lätt och luftigt hår och din hårbotten får en behaglig känsla. Lider du av kliande och fjällande hårbotten finns andra effektiva behandlingar som kan vara ett bra komplement till ditt vanliga schampo.

Helkroppsschampo

Är du ute efter en effektiv rengöring för hela kroppen fungerar ett helkroppsschampo både som ansiktsrengöring, duschtvål och schampo. Perfekt för dig som är ute efter en helhetslösning och inte har några särskilda krav på ditt hårschampo.

Schampokaka

Schampokakorna är en miljövänlig lösning med dryg formula i fast form till skillnad från vanliga rinnande schampon. Finns i flera goda dofter och förutom att de räcker länge och är lätta att ha med sig genererar de ett krämigt och skonsamt rengörande lödder.

c/o Gerd 24/7 Shampoo & Body Shower 200 ml c/o Gerd 24/7 Shampoo & Body Shower 200 ml
Truefitt & Hill Shampoo Vitamin E Truefitt & Hill Shampoo Vitamin E
c/o Gerd Blueberry Shampoo 200 ml c/o Gerd Blueberry Shampoo 200 ml
Truefitt & Hill Shampoo Coconut Truefitt & Hill Shampoo Coconut
Nõberu of Sweden Boost Spray Blond Nõberu of Sweden Boost Spray Blond
The Bluebeards Revenge Shampoo The Bluebeards Revenge Shampoo
D.R. Harris Windsor Shampoo Bar D.R. Harris Windsor Shampoo Bar