• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Schampo

Hårschampo för män är en viktig del av hårvården. Ett schampo ska effektivt rengöra håret från smuts, damm, klor, salter, svett och stylingprodukter samtidigt som den ska återfukta håret och förbättra hårbottens kondition. Ett bra hårschampo bör vara skonsamt nog för att användas dagligen, och det finns olika alternativ att välja från som passar olika hårtyper och behandlar specifika problem som irriterad hårbotten, klåda och mjäll. Oavsett om du har ett specifikt hårproblem eller bara vill ha en schysst schampo, har vi det som du behöver för att få ett välvårdat hår.

Läs Mer Mindre

Ekologisk hårvård

Ekologisk hårvård är det nya sättet att ta hand om ditt hår. Hårvårdsprodukter som inte innehåller skadliga ämnen som parabener, sulfater, peg-ämnen eller silikon. Vi erbjuder ett brett sortiment av ekologiska schampon som är anpassade för olika hårtyper, från torrt och törstande hår till fint hår eller en obalanserad hårbotten. De ekologiska schampona innehåller naturliga produkter som verkar lugnande och återfuktande för ditt hår, samtidigt som de skyddar och stärker det.

Problem med hårbotten

För män med problem med hårbotten är det viktigt att använda ett schampo som rengör och återfuktar håret samtidigt som det främjar en hälsosam hårbotten. Välj ett schampo som innehåller aktiva ingredienser som salicylsyra, mentol eller tea tree-olja för att lindra klåda och irritation. Ett regelbundet användande av rätt schampo kan hjälpa till att förebygga framtida problem med hårbotten.

Har du en extra torr hårbotten är ett återfuktande schampo bra. Det stimulerar och stärker din hårbotten och får ditt hår att kännas rent, fräscht och friskt!

Tunt & fint hår

Schampon för män med tunt och fint hår är speciellt utformat för att stärka och ge volym till håret. Dessa schampon är lätta och innehåller näringsgivande ingredienser som ökar hårets tjocklek och gör det mer fylligt. De är fri från tunga sulfater och silikoner som kan tynga ner håret och gör det matt. Välj ett schampo med naturliga ingredienser som keratin och biotin för bästa resultat.

Mjällschampo

Mjäll är en vanligt förekommande problem för män och det kan vara svårt att hitta det rätta schampot som både rengör och behandlar hårbotten. Ett mjällschampo är speciellt utvecklat för att bekämpa mjäll och samtidigt balansera hårbotten. Schampot innehåller aktiva ingredienser som tar bort överflödigt talg och bekämpar mjällbakterier. Resultatet blir ett friskare och välmående hår. 

Har du problem med din hårbotten bör du använda dig av mildare rengöringar och helt utesluta produkter innehållande SLS. Fundera på din sockerkonsumtion, hårbotten är många gånger magens spegel. Undvik stylingprodukter som innehåller starka alkoholer och silikoner som kan irritera hårbotten.

Stressad eller irriterad hårbotten

Stress och irritation kan påverka hårbotten negativt, men det finns lösningar. Välj schampon som innehåller lugnande och närande ingredienser som tea tree oil, salicylsyra och mentol. De hjälper till att lindra och förebygga irriterad hårbotten. Sök efter schampon som är specifikt utvecklade för stressad och irriterad hårbotten, de är ofta mjukgörande och fuktighetsgivande. Välj ett schampo som passar just dina behov för en friskare hårbotten.

Helkroppsschampo

Helkroppsschampo är en allt-i-ett lösning för män som vill ha en enkel och bekväm rengöringsrutin. Det fungerar som en duschtvål, ansiktsrengöring samt schampo, rengör hela kroppen på ett effektivt sätt. Du behöver inte tänka på att ha flera produkter, detta schampo räcker för alla dina behov. Perfekt för dig som är på språng eller vill ha en enkel vardagsrutin.

Schampokaka

Schampokakor är en innovativ och hållbar lösning för hårvård. De är tillverkade av 100% naturliga ingredienser och är en alternativ till traditionella flaskschampon. De är lätta att ta med på resa och bidrar till en mindre miljöpåverkan då de inte innehåller några skadliga kemikalier. Schampokakor är också milda och skonsamma för håret och hårbotten, samtidigt som de ger ett effektivt resultat.

The Bluebeards Revenge Shampoo REA The Bluebeards Revenge Shampoo REA
The Bluebeards Revenge Shower & Styling Set The Bluebeards Revenge Shower & Styling Set
Nõberu of Sweden Giftbox Scalp & Relax Nõberu of Sweden Giftbox Scalp & Relax
Solomon's Detox Shampoo Agister Solomon's Detox Shampoo Agister
Solomon's Detox Lotion Agister Solomon's Detox Lotion Agister
Solomon's Daily Shampoo Powler Solomon's Daily Shampoo Powler
c c

c

115 kr
Truefitt & Hill Shampoo Vitamin E Truefitt & Hill Shampoo Vitamin E
Truefitt & Hill Shampoo Coconut Truefitt & Hill Shampoo Coconut
c/o Gerd Blueberry Shampoo 200 ml c/o Gerd Blueberry Shampoo 200 ml
D.R. Harris Golden Shampoo 100 ml D.R. Harris Golden Shampoo 100 ml
The Bluebeards Revenge Shampoo The Bluebeards Revenge Shampoo