• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

KLÄDER

Basics

Baskläder med enkla sitt och genomtänkt design framtagna för att få dig att känna dig så bekväm som möjligt. Hitta nya favoriter som håller länge och blir det uppenbara valet i garderoben. Förstahandsvalet när du är ute i sista minut inte vet vad du ska ta på dig.

Bygg upp en bra bas med hållbara underkläder, avslappnande hemmaplagg och sköna sovkläder.

Kalsonger

HomewearPyjamas
Underkläder
Homewear
Sleepwear

Läs Mer Mindre

Underkläder

Välj material i dina underkläder med omsorg. Underkläder sitter närmast din kropp och det är det första du tar på dig på morgonen och den första känslan du upplever på en dag.  Lyocell, bambu och organisk bomull - material som andas och känns bekväma, dessutom med en hållbar kvalitet.

Homewear

Sköna hemmaplagg som är mjuka och enkla i sin design. Avslappnade modeller som är följsamma över kroppen och som får dig att vilja spendera mer tid i hemmet. Sköna badrockar och långärmade tröjor att njuta av en kopp kaffe i. Snygga sweatpants som passar lika bra i soffan som på gymmet. The cuts are simple. The fit is well thought-out.

Sleepwear

Sov gott i sköna pyjamasshorts eller ta sovmorgon och glid runt i nattskjortan. Idag använder många sin pyjamas till mer än bara ett sovplagg. Ett par sköna pyjamasbyxor och en långärmad topp är de perfekta hemmaplaggen.

Material

Basplaggen sitter närmast din kropp. Så materialval är viktigt.  Lyocell,  bambu och organisk bomull - material som andas och känns  bekväma för  din kropp. Dessutom med en hållbar kvalitet.

Lyocell

Lyocell är ett av de mest hållbara materialen  tillverkad av trä, vanligtvis från snabbväxande trä som t.ex.  eukalyptus. Detta gör det till en biologiskt nedbrytbar produkt. Dess  tillverkning producerar inte biprodukter som är skadliga för hälsan  eller planeten, medan cellulosa, huvudingrediensen, erhålls från  välskötta FSC-skogar. Lyocell tillverkas i en sluten loop vilket innebär  att 99% av alla kemikalier återanvänds. Lyocell har flera bra  egenskaper. Till exempel transporterar den fukt upp till 50% bättre än  bomull, hållbart och antibakteriellt.

Bambusviskos

Bambuplantan  är en av de mest hållbara växterna på jorden. Den växer snabbt och  kräver inget extra vatten. Processen att göra om plantan till fiber  kräver normalt stora mängder vatten och kemikalier, men bambufibrer  tillverkas i ett slutet system vilket innebär att vatten och kemikalier  återanvänds. Bambu vi säljer kommer från Resteröds och deras bambu växer  i en FSC-och organisk certifierad skog. För att göra bambu  underkläderna så starka och hållbara som möjligt blandar man bambu med  långfibrig organisk bomull.

Organisk bomull

Det finns  många fördelar med organisk bomull. Mestadels bidar det till en naturlig  miljö utan att man använt giftiga kemikalier och GMO (genetiskt  modifierade organismer). Ekologisk odlad bomull bidrar även till bättre  luft och renare vatten och är bättre för alla som arbetar med bomullen  eftersom de inte utsätts för kemikalier eller bekämpningsmedel som kan  vara skadliga för hälsan.

Vossen Will Bastukilt Winternight Vossen Will Bastukilt Winternight
Vossen Will Bastukilt White Vossen Will Bastukilt White
Vossen Well Bastukilt White Vossen Well Bastukilt White
Vossen Well Bastukilt Winternight Vossen Well Bastukilt Winternight
Vossen Lars Bastukilt Stone Vossen Lars Bastukilt Stone
Vossen Livina Bastukilt Stone Vossen Livina Bastukilt Stone
Vossen Livina Bastukilt Cosmos Vossen Livina Bastukilt Cosmos
Proraso Classic Barbers Cape Proraso Classic Barbers Cape
Resteröds Tennis Socks 2-pack 11 Resteröds Tennis Socks 2-pack 11
Resteröds Tennis Socks 2-pack 10 Resteröds Tennis Socks 2-pack 10
Resteröds Tennis Socks 2-pack 12 Resteröds Tennis Socks 2-pack 12
Vossen Livina Bastukilt Cranberry Vossen Livina Bastukilt Cranberry
Vossen Lars Bastukilt Mud Green Vossen Lars Bastukilt Mud Green