• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Kepsar & Mössor

En självklar accessoar

För många män är mössan eller kepsen en given accessoar. Idag värmer inte mössan bara skönt på huvudet utan är även en viktig modeaccessoar. Här hittar du ett schysst urval av stilsäkra mössor, kepsar och hattar för den moderna mannen.

Läs Mer Mindre

Kepsar

En snygg keps är en självklar accessoar som förutom att skydda huvudet förstärker din personliga outfit. En väl utvald keps berättar vem du är – både för andra men även dig själv. Kepsen förstärker din personlighet och ger det lilla extra till helheten, oavsett om du föredrar en lantlig robust känsla eller ett mer modernt uttryck. Vi erbjuder välsydda och stilsäkra kepsar av riktigt bra kvalitet. Traditionella former, mönster och material som är anpassade till vårt moderna uttryck.

Hattar

Män har burit hatt sedan urminnes tider. Många menar på att hatten aldrig har försvunnit men den har definitivt varit mindre frekvent under en längre period. Under de senare åren har den äntligen hittat tillbaka till den moderna mannens garderob så glöm gammalt och gubbigt och låt dig inspireras av klassiska modeller i nya färger och material.

Hatten är inte bara en modeaccessoar utan vi behöver den även av praktiska skäl som skydd mot sol, regn och vind. Här hittar du allt från den klassiska och eleganta Fedorahatten till den trendiga Trilbyhatten som blivit en populär modell. Och en snygg stråhatt på sommaren är inte bara ett skönt skydd mot solen, utan förhöjer även vilken outfit som helst!

Mössor

För många killar är mössan en given accessoar. Idag värmer inte mössan bara skönt på huvudet utan är även en viktig modeaccessoar. Här hittar du ett schysst urval av stilsäkra klassiker och moderna uppstickare i en mer avslappnad stil.

Olika kepsmodeller


Pub Cap

En modernare variant av den klassiska gubbkepsen i en mer nätt och slimmad passform. Ett populärt val då den passar många, både i form och i storlek. Ett pålitligt val för alla sammanhang såväl på jobbet som på puben.

Ivy Cap

Självklar klassiker som utstrålar en blandning av robust, självklar, tidlös och sofistikerad stil. Snygg som vardagskeps eller vid lite sportigare aktiviteter.

Newsboy Cap

Klassisk och bredare modell med en skön avslappnad stil. Perfekt om du inspireras av retrostilen i filmer och serier som tex The Great Gatsby, Boardwalk Empire och Peaky Blinders.

Baseball Cap

Förmodligen den kepstyp som människor använder mest i dag. Modellen är något mer sportig och uppbyggd av flera trekantiga tygstycken, men har en tightare passform och en hårdare och längre skärm. Finns i både sportigare och mer skräddade stilar - klassisk och samtida på samma gång.

BASEBALL CAPS

Hatt

Hatten har verkligen hittat tillbaka till den moderna mannens garderob och är idag inte  bara en modeaccessoar utan skyddar även mot sol, regn och vind. Hos oss hittar du allt ifrån den klassiska Fedora hatten till den trendiga Trilby modellen. En snygg stråhatt på sommaren är inte bara ett skönt skydd mot solen, utan förhöjer även vilken outfit som helst!

Resteröds Trucker Cap Green Resteröds Trucker Cap Green
Resteröds Trucker Cap Blue Resteröds Trucker Cap Blue
Resteröds REA Smula Hat Navy Resteröds REA Smula Hat Navy
Resteröds REA Ö Beanie Sand Resteröds REA Ö Beanie Sand
Resteröds Ö Beanie Sand Resteröds Ö Beanie Sand
Resteröds Ö Beanie Army Resteröds Ö Beanie Army
Resteröds Ö Beanie Navy Resteröds Ö Beanie Navy
Resteröds Ö Beanie Black Resteröds Ö Beanie Black
Sätila Söder Mössa Dark Green Sätila Söder Mössa Dark Green
Vossen SOL E MAR Buckethat Vossen SOL E MAR Buckethat
Resteröds Chunky Beanie Beige Resteröds Chunky Beanie Beige
Resteröds Chunky Beanie Navy Resteröds Chunky Beanie Navy
Resteröds Chunky Beanie Black Resteröds Chunky Beanie Black
Sätila Söder Mössa Camel Sätila Söder Mössa Camel
Sätila S.F Mössa Blue Sätila S.F Mössa Blue
Sätila S.F Mössa Dark Grey Sätila S.F Mössa Dark Grey
Sätila S.F Mössa Dark Green Sätila S.F Mössa Dark Green
Sätila S.F Mössa Black Sätila S.F Mössa Black
Resteröds Smula Hat Army Resteröds Smula Hat Army
Resteröds Smula Hat Orange Resteröds Smula Hat Orange
Resteröds Smula Hat Grey Melange Resteröds Smula Hat Grey Melange
Resteröds Smula Hat Navy Resteröds Smula Hat Navy
Resteröds Smula Hat Black Resteröds Smula Hat Black