• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Kundtjänst

Vår vassa kundtjänst gör allt för att du ska känna dig nöjd. Vi erbjuder professionell kundservice och stor kunskap inom området skägg och rakning. Du når oss enkelt och snabbt via mail eller chatt, och vår erfarna personal står alltid redo att hjälpa dig hitta rätt produkt.

Vi har en enkel och smidig beställningsprocedur och erbjuder även möjligheten att hämta din beställning på vårt lager i Luleå. Vår kundservice är bemannad via mail vardagar mellan kl. 09:00 - 15:00. Välkommen att ta kontakt med oss!

Kontaktuppgifter

Om du behöver hjälp eller har frågor, är vår kundtjänst redo att assistera dig. Du kan kontakta oss enklast genom att skicka ett e-postmeddelande till [email protected] eller använda vår chattfunktion, som du hittar nere i högra hörnet. Vi är även tillgängliga via telefon på numret 0920-22 23 90, men var uppmärksam på att vi endast besvarar samtal under vissa tider.

Orderfrågor

Om du har frågor om en befintlig order, vänligen skicka ett e-postmeddelande till [email protected] med ordernumret bifogat för snabbare hantering.

Adress och öppettider

Vårt lager är beläget på Tallskogsgatan 16 på Hällbacken i Luleå. Kundtjänst är alltid mest lättillgänglig via e-post. Efter 15 års verksamhet med en fysisk butik i Luleå centrum, har vi nu beslutat att endast bedriva verksamheten online. Du kan dock välja att hämta din beställning direkt på vårt lager om du så önskar. Valet "hämta på lagret" finns i kassan och du får ett mail efter lagd order om tider vi finns på plats. 

Returer & lager - GUAPO Butiken För Män, Tallskogsgatan 16, 976 36 Luleå.