• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Våra Guider

Välkommen till våra guider som är en samling av allt du behöver veta om rakknivar, säkerhetshyvlar, skägg och andra livsstilsprodukter för män. Här hittar du allt från information om olika produkter, hur man använder dem på bästa sätt, hur man sköter om dem, till tips och tricks för att få en skön och nära rakning. Våra guider är skapade för att hjälpa dig att hitta rätt produkt för dig och din livsstil, och att ge dig all information du behöver för att få ut det mesta av din rakning.

Guide Rakat Huvud

Skägguide

Välkommen till vår omfattande skägguide! Att ha ett friskt, rent och snyggt skägg kräver regelbunden vård och uppmärksamhet. I denna guide kommer du att lära dig allt du behöver veta om hur man tar hand om sitt skägg dagligen och vilka produkter som kan hjälpa dig att hålla det i toppskick. Vi går igenom grundläggande skäggvårdstips, såsom tvättning och trimning, samt ger dig insikt om vilja olika skäggvårdsprodukter som finns tillgängliga, inklusive skäggolja, skäggvax och skäggborstar, och hur man använder dem för att uppnå det perfekta skägget.

Oavsett om du har ett kort eller långt skägg, en mustasch eller bara en aning om att odla en skägg, är denna guide till för att hjälpa dig. Låt oss tillsammans ta hand om ditt skägg och se till att det ser ut och känns på bästa sätt!

LÄS MER

Rakhyvelsguide

Vår rakhyvelsguide är en komplett guide för den klassiska säkerhetshyveln. Den innehåller allt du behöver veta om olika modeller av säkerhetshyvlar, skötsel, förvaring och hur du använder hyveln på rätt sätt. Du kommer att få lära dig om skillnaden mellan milda, medium och aggressiva dubbelrakblad, hur man väljer rätt blad för din hy och hur man sköter om sin hyvel. guiden ger också tips och tricks för att få en skön och nära rakning samt förklaringar för de olika delarna i hyveln och deras funktioner. Vår guide är utformad för att hjälpa dig att hitta rätt produkt och få ut det mesta av din rakning med en säkerhetshyvel.

LÄS MER

Rakknivsguide

Vår rakknivsguide är en komplett guide för den traditionella rakningen med rakkniv. Den innehåller allt du behöver veta om hur man rakar sig med en rakkniv, hur man tar hand om kniven, olika modeller av rakknivar och deras specifikationer. Du kommer att få lära dig om rakningstekniker, hur man väljer rätt kniv för din hy, hur man använder och slipar kniven och hur man förvarar den. Guiden ger också tips och tricks för att få en skön och nära rakning samt förklaringar för de olika delarna i kniven och deras funktioner. Vår guide är utformad för att hjälpa dig att hitta rätt produkt och få ut det mesta av din rakning med en traditionell rakkniv.

LÄS MER

Rakborstguide

Välkommen till vår rakborstguide! Rakning kan vara en skön och njutbar upplevelse, och en viktig del i denna upplevelse är att använda en rakborste. Rakborstar är inte bara en tillbehör, utan ett viktigt verktyg som förbereder huden för rakning och förbättrar rakresultatet. I denna guide kommer vi att täcka allt du behöver veta om rakborstar, från varför man ska använda en borste till olika hårtyper och vilken borste som passar dig bäst. Förbered dig för en lyxig våtrakning med en skön ansiktsmassage, exfoliering och förbättrad rakning. Läs vidare för att lära dig mer om rakborstar och hur du kan välja den perfekta borsten för dig.

LÄS MER

Guide Raktvålar & Rakkrämer

Denna guide handlar om raktvålar och rakkrämer och varför man ska använda dessa för en bättre rakning. Raktvålar ger känslan av en äkta klassisk våtrakning med ett lyxigt och långvarigt lödder, medan rakkrämer ger ett mjukt och fylligt lödder och skyddar huden under rakningen. Båda produkterna är otroligt dryga och endast en liten mängd behövs. Vår guide ger även tips och råd om hur man använder produkterna på bästa sätt för att minimera irritation och maximera resultatet. Läs vår guide för att uppleva skillnaden i din rakning med raktvålar och rakkrämer!

LÄS MER

Guide After Shave

Efter rakning är det viktigt att ta hand om huden för att förebygga irritation, rakutslag och röda prickar. Det finns olika metoder och produkter att välja mellan, såsom klassiskt rakvatten eller vårdande rakbalm. Vi kommer att gå igenom skillnaderna mellan dessa produkter och ge tips på hur du kan välja det bästa alternativet för din hudtyp. Vi kommer också att ge råd om vad du ska göra om du skurit dig under rakningen och hur du använder alun som en naturlig aftershave eller som ett sätt att stoppa blödningar.

LÄS MER

Guide Rakat Huvud

Guide Huvudrakning

Huvardrakning är ett viktigt ämne för många män och kvinnor. Detta eftersom många människor drabbas av håravfall eller skallighet, och söker efter lösningar för att förbättra sitt utseende. Med en huvudrakning kan man skapa en fräsch och modern frisyr, samtidigt som man tar kontroll över håravfallet. I den här guiden kommer vi att diskutera allt från förberedelser till tekniker och tips för att få det bästa resultatet. Så oavsett om du är intresserad av en renrakad look eller en mer kort stubb, så har vi all information du behöver för att komma igång med huvudrakning.

LÄS MER