• Välkommen till nya guapo.se
Snabb leverans / Klarna / Expertråd

Hårborstar & Kammar

Borstar med naturhår

En bra hårborste är viktig både för att styla frisyren men även för att vårda och hålla hår och hårbotten i god kondition. Vi olika typer av hårborstar fyllda med naturborst som hjälper till att motverka kluvna hårtoppar och statiskt hår. Naturhåret hjälper även till att fördela de naturliga oljorna som finns i hårstråna och stimulerar både hår och hårbotten.

Handgjorda kammar

Med en hårkam kan du fixa till en snygg frisyr och få hjälp att applicera olika produkter i håret eller i skägget. En hårkam av bra kvalitet är en given accessoar i var mans badrum. Till skillnad från vanliga fabriksgjutna plastkammar som sliter på håret är handgjorda kammar polerade och har rundade tänder som sliter mindre på håret och minskar risken för skadade hårtoppar. Många av våra kammar fungerar lika bra på huvudet som i skägget. Vi har även hopfällbara modeller i smidig fickstorlek som du lätt kan ha med dig i byxfickan.

Läs Mer Mindre

Olika borstmodeller

Svinborst

En hårborste fylld med vildsvinsborst är skonsam mot ditt hår och skadar det mindre när du borstar det. Naturborsten stimulerar både hår och hårbotten och hjälper till att fördela de naturliga oljorna som finns i hårstråna. Svinborstar finns i flera olika storlekar och former, ofta med snygga trähandtag.

Rundborste

Rundborstar fyllda med svinborst hjälper till att motverka kluvna hårtoppar och statiskt hår. Den runda borsten ger ett bra grepp när du enkelt vill forma håret men hjälp av en hårfön och ger maximalt med volym. Modellen passar extra bra för medel/korta frisyrer eller skägg.

Paddelborste

Paddelborsten är en bred och platt större modell som är extra bra mot tjockt, lång och trassligt hår, när du behöver en rejäl hårborste mot tovor. Borsten glider lätt genom håret och reder ut det utan att luggas. Borstens mjuka piggar stimulerar din hårbotten och ger en skön huvudmassage.

Piggsvinsborstar

Borsthuvud som består av en mix med svinborst och nylon samt är utrustad med speciella Penetron filament som tränger ner genom tjockt hår. Trådarna är bra både för att kunna kamma ut det tjocka håret samt ge en stimulerande massage på hårbotten. Modellen passar extra bra för medel/långa frisyrer.