• CYBER MONDAY 15% PÅ ALLT!
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Hårborstar & Kammar

Kammar

En hårkam av bra kvalitet är en given accessoar i var mans badrum. En bra hårkam gör stylingen bättre, böjer sig inte och har dessutom en snygg design. Till skillnad från billigare plastkammar har våra handgjorda kammar runda och polerade tänder som inte sliter på håret i onödan och minskar risken för skadade hårtoppar. De flesta av våra kammar fungerar lika bra på huvudet som i skägget och vi har även vikbara modeller i smidig fickstorlek som du lätt kan ha med dig i bakfickan. Lyxiga kvalitéskammar som du kan ha livet ut – dessutom till ett lågt pris!

Borstar

En bra hårborste har tre uppgifter. Det ena är att släta ut och reda ut håret på ett skonsamt sätt. Här är vildsvinsborsten ett bra alternativ då borstar med syntetmaterial, plast eller metall kan skada hårstråna. Det andra är att rengöra håret från mjäll, smuts och damm. Och det tredje är att vårda håret. Genom att borsta håret fördelas det naturliga fettet som finns i hårrötterna ut till hårtopparna. Håret blir glänsande och hårtopparna klyvs inte lika fort.

Läs Mer Mindre

Olika borstmodeller

Svinborst

En hårborste fylld med vildsvinsborst är skonsam mot ditt hår och skadar det mindre när du borstar det. Naturborsten stimulerar både hår och hårbotten och hjälper till att fördela de naturliga oljorna som finns i hårstråna. Svinborstar finns i flera olika storlekar och former, ofta med snygga trähandtag.

Rundborste

Rundborstar fyllda med svinborst hjälper till att motverka kluvna hårtoppar och statiskt hår. Den runda borsten ger ett bra grepp när du enkelt vill forma håret men hjälp av en hårfön och ger maximalt med volym. Modellen passar extra bra för medel/korta frisyrer eller skägg.

Paddelborste

Paddelborsten är en bred och platt större modell som är extra bra mot tjockt, lång och trassligt hår, när du behöver en rejäl hårborste mot tovor. Borsten glider lätt genom håret och reder ut det utan att luggas. Borstens mjuka piggar stimulerar din hårbotten och ger en skön huvudmassage.

Piggsvinsborstar

Borsthuvud som består av en mix med svinborst och nylon samt är utrustad med speciella Penetron filament som tränger ner genom tjockt hår. Trådarna är bra både för att kunna kamma ut det tjocka håret samt ge en stimulerande massage på hårbotten. Modellen passar extra bra för medel/långa frisyrer.

Efalock Beard Brush Straightener Efalock Beard Brush Straightener
Kent Brushes Grooming Brush PF06 Kent Brushes Grooming Brush PF06
Proraso Neck Brush Proraso Neck Brush
Dovo Fickkam Horn Dovo Fickkam Horn
Kent Brushes Small Haircomb R7T Kent Brushes Small Haircomb R7T
Dick Johnson Uncle's Comb Dick Johnson Uncle's Comb