• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Hårborstar & Kammar

En hårborste och en hårkam är viktiga verktyg för att både styla och vårda hår och hårbotten. En bra hårborste, fylld med naturborst, hjälper till att undvika kluvna hårtoppar och statiskt hår, samtidigt som den fördelar de naturliga oljorna i håret och stimulerar hår och hårbotten.

En hårkam är en praktisk accessoar som hjälper till att applicera produkter och fixa till en snygg frisyr. Handgjorda kammar, med rundade tänder, skadar mindre håret och minskar risken för skadade hårtoppar jämfört med vanliga fabriksgjutna plastkammar. Våra kammar är användbara både för huvudet och skägget, och vi har även hopfällbara modeller i smidig fickstorlek för bekvämt bär.

Upplev lyxen med en kvalitetskam eller borste som varar livet ut!

Läs Mer Mindre

Hårborstar för män finns i olika modeller, varje med en specifik funktion för att passa deras hårtyp och frisyr. Här är några vanliga modeller:

Svinborst

En hårborste fylld med vildsvinsborst är skonsam mot ditt hår och skadar det mindre när du borstar det. Naturborsten stimulerar både hår och hårbotten och hjälper till att fördela de naturliga oljorna som finns i hårstråna. Svinborstar finns i flera olika storlekar och former, ofta med snygga trähandtag.

Rundborste

Rundborstar fyllda med svinborst hjälper till att motverka kluvna hårtoppar och statiskt hår. Den runda borsten ger ett bra grepp när du enkelt vill forma håret men hjälp av en hårfön och ger maximalt med volym. Modellen passar extra bra för medel/korta frisyrer eller skägg.

Flatborste

Används för att jämna ut och glatta ut långt hår.

Ventilerad borste

Förhindrar hår från att bli för varmt under föning.

Paddelborste

Paddelborsten är en bred och platt större modell som är extra bra mot tjockt, lång och trassligt hår, när du behöver en rejäl hårborste mot tovor. Borsten glider lätt genom håret och reder ut det utan att luggas. Borstens mjuka piggar stimulerar din hårbotten och ger en skön huvudmassage.

Piggsvinsborstar

Borsthuvud som består av en mix med svinborst och nylon samt är utrustad med speciella Penetron filament som tränger ner genom tjockt hår. Trådarna är bra både för att kunna kamma ut det tjocka håret samt ge en stimulerande massage på hårbotten. Modellen passar extra bra för medel/långa frisyrer.

Nõberu of Sweden Styling Comb Nõberu of Sweden Styling Comb
Dick Johnson Original Comb Dick Johnson Original Comb
The Shave Factory Massage Comb The Shave Factory Massage Comb
Proraso Neck Brush Proraso Neck Brush
Dick Johnson Uncle's Comb Dick Johnson Uncle's Comb
Babyliss Men Skägg & Mustaschkam Babyliss Men Skägg & Mustaschkam
Dovo Fickkam Horn Dovo Fickkam Horn
Efalock Beard Brush Straightener Efalock Beard Brush Straightener
Kent Brushes Grooming Brush PF06 Kent Brushes Grooming Brush PF06
Kent Brushes Small Haircomb R7T Kent Brushes Small Haircomb R7T