• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Underkläder

Herrunderkläder

Vi erbjuder klassiska underkläder av bra kvalitet från utvalda varumärken. Välj material i dina underkläder med omsorg, underkläder sitter närmast kroppen och är det första du tar på dig på morgonen och den första känslan du upplever på en dag. Lyocell, bambu och organisk bomull - material som andas och känns bekväma, dessutom med en hållbar kvalitet. Sköna bambukalsonger, hållbara strumpor och schyssta T-shirts.

Läs Mer Mindre

Kalsonger

Bra kalsonger ska hålla formen, funktionen och färgen länge. Vi jobbar med noga utvalda märken på kalsonger som vi tycker håller måttet. Missa inte de otroligt populära och sköna bambukalsongerna som kommer att få dig vilja byta ut alla dina par där hemma

Strumpor

Sköna och hållbara bambustrumpor som snabbt blir en ny favorit i strumplådan. Det tunna och sköna materialet låter huden andas och känns nästan som en andra hud. Finns som klassiska strumpor, ankelsockar eller no-show strumpor som passar perfekt till dina sneakers på sommaren.

T-shirts, Linnen & Undertröjor

T-shirts med bra passformer, klassiska herrlinnen och undertröjor med hög komfort och lång hållbarhet. Använd som praktiska underplagg eller snyggt synliga bara som de är.

Långkalsonger

Långkalsonger finns i flera olika material beroende på hur de ska användas. Långkalsonger i bomull är det mest klassiska och funkar bra till vardag. Långkalsonger i bambu är lite tunnare och sitter bättre under byxorna till vardags. Vi har även klassiska långkalsonger med gylf och kalsonger med ¾ dels långa ben.

Material

Basplaggen sitter närmast din kropp. Så materialval är viktigt.  Lyocell,  bambu och organisk bomull - material som andas och känns  bekväma för  din kropp. Dessutom med en hållbar kvalitet.

Lyocell

Lyocell är ett av de mest hållbara materialen  tillverkad av trä, vanligtvis från snabbväxande trä som t.ex.  eukalyptus. Detta gör det till en biologiskt nedbrytbar produkt. Dess  tillverkning producerar inte biprodukter som är skadliga för hälsan  eller planeten, medan cellulosa, huvudingrediensen, erhålls från  välskötta FSC-skogar. Lyocell tillverkas i en sluten loop vilket innebär  att 99% av alla kemikalier återanvänds. Lyocell har flera bra  egenskaper. Till exempel transporterar den fukt upp till 50% bättre än  bomull, hållbart och antibakteriellt.

Bambusviskos

Bambuplantan  är en av de mest hållbara växterna på jorden. Den växer snabbt och  kräver inget extra vatten. Processen att göra om plantan till fiber  kräver normalt stora mängder vatten och kemikalier, men bambufibrer  tillverkas i ett slutet system vilket innebär att vatten och kemikalier  återanvänds. Bambu vi säljer kommer från Resteröds och deras bambu växer  i en FSC-och organisk certifierad skog. För att göra bambu  underkläderna så starka och hållbara som möjligt blandar man bambu med  långfibrig organisk bomull.

Organisk bomull

Det finns  många fördelar med organisk bomull. Mestadels bidar det till en naturlig  miljö utan att man använt giftiga kemikalier och GMO (genetiskt  modifierade organismer). Ekologisk odlad bomull bidrar även till bättre  luft och renare vatten och är bättre för alla som arbetar med bomullen  eftersom de inte utsätts för kemikalier eller bekämpningsmedel som kan  vara skadliga för hälsan.

Resteröds Tennis Socks 2-pack 12 Resteröds Tennis Socks 2-pack 12
Resteröds Tennis Socks 2-pack 10 Resteröds Tennis Socks 2-pack 10
Resteröds Tennis Socks 2-pack 11 Resteröds Tennis Socks 2-pack 11