• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

JBS

JBS Herrunderkläder

Herrunderkläder

En sann underklädesspecialist sedan 1939.

Danska JBS har en lång historia som trikåtillverkare och är idag branschledande i Skandinavien på herrunderkläder. JBS har egna fabriker och produktion i Europa och erbjuder ett brett utbud av underkläder och nära kroppen plagg med hög komfort och perfekta passformer.

JBS Underkläder

Läs Mer Mindre

JBS Original

En kollektion av tidlösa underkläder för alla åldrar. Ursprungligen enfärgade plagg, extra långa och utan sidosömmar. JBS Original är synonymt med JBS och har varit det i mer än 80 år. Den ikoniska blå linjen designades på 1940-talet och har sitt ursprung i en tid där underkläder gjordes av 100% bomull och tvättades i 90 grader. För att undvika att underkläderna skulle krympa och bli för korta gjordes JBS-original extra långa. Elastiken gjordes i en blandning av naturgummi och bomull för extra styrka och hållbarhet.

Än i dag uppskattas dessa funktioner av den moderna kunden. Nya produkter har tillkommit i originalkonceptet genom åren, men den ursprungliga linjen har förblivit mer eller mindre oförändrad. Som de bästa designklassikerna har den klarat tidens prövningar med sin tidlösa design, komfort och kvalité. Utbudet är inte begränsat till en viss publik och har därför blivit förstahandsvalet för ett brett kundsegment. Från den lojala vuxna konsumenten till den stilmedvetna yngre mannen som uppskattar originalitet.