• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Kalsonger

Underwear

Välj material i dina underkläder med omsorg, underkläder sitter närmast kroppen och är det första du tar på dig på morgonen och den första känslan du upplever på en dag. Välj mellan boxers, trunks med kortare ben eller klassiska briefs utan ben.

Bra kalsonger ska hålla formen, funktionen och färgen länge. Vi jobbar med noga utvalda märken på kalsonger som vi tycker håller måttet. Missa inte de otroligt populära och sköna bambukalsongerna som kommer att få dig vilja byta ut alla dina par där hemma.

Boxer = Medellånga ben | Trunk = kortare ben | Brief = utan ben.

Boxer   Trunk   Brief

Bambu   

Läs Mer Mindre

Modeller

Boxer, populära kalsonger med medellånga ben.
Trunk, kalsonger med kortare ben.
Brief, klassiska kalsonger utan ben.
3/4 dels, långkalsonger med kortare 3/4 dels ben.

Material

Basplaggen sitter närmast din kropp så materialval är viktigt.  Lyocell, bambu och organisk bomull är material som andas och känns bekväma för din kropp. Dessutom är de snälla mot vår miljö ic har en hållbar kvalitet.

Lyocell

Lyocell är ett av de mest hållbara materialen tillverkad av trä, vanligtvis från snabbväxande trä som t.ex. eukalyptus. Detta gör det till en biologiskt nedbrytbar produkt. Dess  tillverkning producerar inte biprodukter som är skadliga för hälsan eller planeten, medan cellulosa,  huvudingrediensen, erhålls från välskötta FSC-skogar. Lyocell tillverkas i en sluten loop vilket innebär att 99% av alla kemikalier återanvänds. Lyocell har flera bra egenskaper. Till exempel transporterar den fukt upp till 50% bättre än bomull, hållbart och antibakteriellt.

Bambu-viskos

Bambuplantan är en av de mest hållbara växterna på jorden. Den växer snabbt och kräver inget extra vatten. Processen att göra om plantan till fiber kräver normalt stora mängder vatten och kemikalier, men bambufibrer tillverkas i ett slutet system vilket innebär att vatten och kemikalier återanvänds. Bambun vi säljer kommer från Resteröds och deras bambu växer i en FSC-och organisk certifierad skog. För att göra bambu underkläderna så starka och hållbara som möjligt blandar man bambu med långfibrig organisk bomull.

Organisk bomull

Det finns många fördelar med organisk bomull. Mestadels bidar det till en naturlig miljö utan att man använt giftiga kemikalier och GMO (genetiskt modifierade organismer). Ekologisk odlad bomull bidrar även till bättre  luft och renare vatten och är bättre för alla som arbetar med bomullen  eftersom de inte utsätts för kemikalier eller bekämpningsmedel som kan vara  skadliga för hälsan.