• Just Nu: 15% rabatt med kod: MIDSUMMER15 (Gäller ord. priser 24-27 juni).
Frakt från 29:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Kalsonger

Underwear

Välj material i dina underkläder med omsorg, underkläder sitter närmast kroppen och är det första du tar på dig på morgonen och den första känslan du upplever på en dag. Välj mellan boxers, trunks med kortare ben eller klassiska briefs utan ben.

Bra kalsonger ska hålla formen, funktionen och färgen länge. Vi jobbar med noga utvalda märken på kalsonger som vi tycker håller måttet. Missa inte de otroligt populära och sköna bambukalsongerna som kommer att få dig vilja byta ut alla dina par där hemma.

Boxer   Trunk   Brief

Bambu   

Läs Mer Mindre

Modeller

Boxer, populära kalsonger med ben.
Trunk, kalsonge rmed kortare ben.
Brief, klassiska kalsonger utan ben.
3/4 dels, långkalsonger med kortare 3/4 dels ben.

Material

Basplaggen sitter närmast din kropp. Så materialval  är viktigt.  Lyocell,  bambu och organisk bomull - material som andas  och känns  bekväma för  din kropp. Dessutom med en hållbar kvalitet.

Lyocell

Lyocell  är ett av de mest hållbara materialen  tillverkad av trä, vanligtvis  från snabbväxande trä som t.ex.  eukalyptus. Detta gör det till en  biologiskt nedbrytbar produkt. Dess  tillverkning producerar inte  biprodukter som är skadliga för hälsan  eller planeten, medan cellulosa,  huvudingrediensen, erhålls från  välskötta FSC-skogar. Lyocell  tillverkas i en sluten loop vilket innebär  att 99% av alla kemikalier  återanvänds. Lyocell har flera bra  egenskaper. Till exempel  transporterar den fukt upp till 50% bättre än  bomull, hållbart och  antibakteriellt.

Bambusviskos

Bambuplantan  är en av de  mest hållbara växterna på jorden. Den växer snabbt och  kräver inget  extra vatten. Processen att göra om plantan till fiber  kräver normalt  stora mängder vatten och kemikalier, men bambufibrer  tillverkas i ett  slutet system vilket innebär att vatten och kemikalier  återanvänds.  Bambu vi säljer kommer från Resteröds och deras bambu växer  i en  FSC-och organisk certifierad skog. För att göra bambu  underkläderna så  starka och hållbara som möjligt blandar man bambu med  långfibrig  organisk bomull.

Organisk bomull

Det finns  många fördelar  med organisk bomull. Mestadels bidar det till en naturlig  miljö utan  att man använt giftiga kemikalier och GMO (genetiskt  modifierade  organismer). Ekologisk odlad bomull bidrar även till bättre  luft och  renare vatten och är bättre för alla som arbetar med bomullen  eftersom  de inte utsätts för kemikalier eller bekämpningsmedel som kan  vara  skadliga för hälsan.

Mucachomalo Boxershort Trance 2-pack SMALL Mucachomalo Boxershort Trance 2-pack SMALL