• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Gillette

Gillette Dubbelrakblad 7 O Clock

7 O'Clock 

Dubbelrakblad till din säkerhetshyvel.

The Gillette Company grundades av King C. Gillette och var år 1895 den första att utveckla dubbelbladshyveln för självrakning i hemmet. Varumärket Gillette är nu en del av Procter & Gamble och tillverkar rakhyvlar under Gillette namnet i Storbritannien och varumärket Astra i Ryssland.

Gillette 7 O'Clock bladen är ett prisvärt alternativ från rakbladsjätten Gillette. Bladen är omtyckta av rakentusiaster världen över och är kända för att hålla skärpan länge.

Läs Mer Mindre

Det finns tre olika versioner av Gillettes 7 O’Clock blad, alla med olika färger på paketen, gul, grön eller svart.

7 O'Clock gul

Blad som heter "Sharp Edge" och tillverkas Ryssland precis som de gröna. Bladen är av rostfritt stål och belagda med krom och platina för ökad skärpa och hållbarhet.

7 O'Clock grön

blad som heter "Super Stainless" och tillverkas i Ryssland precis som de gula. Tillverkade av rostfritt stål. Eftersom de gröna är lite dyrare än den gula, kan man säga att den har en skäregg av premiumkvalitet. OBS, det finns två typer av gröna förpackningar som nästan är identiska men bladen är olika. De som är märkta med "Permasharp" på omslaget är tillverkade i Indien (och anses ej vara lika skarpa). De som är märkta med "Super Stainless" tillverkas i Ryssland och anses vara jämnare och skarpare.

7 O'Clock svart

blad som heter "Super Platinum" och är tillverkade i Indien.

Vilket blad är bäst?

Vilket blad som anses vara bäst eller vilket man föredrar varierar från person till person och beror till stor del på vilken skäggtyp du har, teknik och inte minst vilken hyvel du använder. Vårt råd är att testa dig fram och vill du inte köpa på dig förpackningar av alla de olika bladen erbjuder vi ett mix-pack där du kan testa vart och en av våra blad för att på egen hand finna din favorit.