• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Ansiktskräm

Ansiktskräm för män är viktigt för att bevara hudens mjukhet och smidighet. Genom att tillföra fukt och näring hjälper man huden att behålla sin naturliga fuktbalans och skyddar den mot smuts och yttre faktorer som gör att din hud försämras. Det är viktigt att välja rätt kräm beroende på hudtyp för att få bästa resultat. Ögonområdet kräver speciella ögonkrämer för att motverka åldrande, mörka ringar och påsar under ögonen. 

Läs Mer Mindre

Anti-age 

Anti-aging hudvård för män är viktigt för att motverka tidens påverkan på huden. Vi erbjuder högkvalitativa hudkrämer som är speciellt framtagna för män och deras hudtyp. Dessa hudkrämer innehåller aktiva ingredienser som hjälper till att förebygga rynkor, förbättra hudens elasticitet och öka hudens fasthet. Med regelbunden användning av våra anti-aging produkter för män, kan du se en mer ungdomlig, fräsch och välmående hud. 

Ögonkräm

Använd en ögonkräm speciellt anpassad för män för att ta hand om den känsliga huden kring ögonen. Denna typ av kräm har speciella egenskaper för att bekämpa tecken på åldrande, mörka ringar och påsar under ögonen. Första rynkor utvecklas ofta runt ögonen, så det är viktigt att använda en produkt som är anpassad för den här specifika hudtypen. Använd inte en vanlig ansiktskräm runt ögonen, eftersom det kan göra huden svullen.

Läppbalsam

Läppbalsam för män är ett effektivt sätt att återfukta och mjukgöra torra läppar. De innehåller närande och lugnande ingredienser som vårdar och skyddar nariga och väderbitna läppar och fungerar även som en skyddande barriär mot yttre påverkan. Om du har torra läppar som aldrig blir sköna kan du prova att byta till ett ekologiskt läppbalsam istället för mineralolje/vaselinbaserade produkter. Mineralolja är en restprodukt som används likväl som i petroleum och asfaltsbranschen - den fuktar dina läppar men återfuktar dem inte.

Fet hud

En fet hud är ofta blank och oljig, speciellt på pannan, näsan och hakan, och förknippad med mörka pormaskar, finnar och stora porer. Män har oftare än kvinnor en fet hud vilket kan bidra till en långsam åldringsprocess. För att bibehålla en sund hud, rekommenderas att använda hudvårdsprodukter för fet hud, inklusive en ansiktsrengöring och en ansiktskräm för fet hy, som balanserar sebumproduktionen och minskar glansighet. Det är viktigt att undvika starka rengöringsprodukter och överdrivet tvättande, eftersom det kan öka sebumproduktionen. Välj en ansiktskräm med anti-shine effekt för att få en fräsch och återfuktad hud utan glans.

Tips vid fet hud:
Rekommendationen är att rengöra huden morgon och kväll med en ansiktstvätt som är anpassad för fet hy och ger en djuprengöring utan att ta bort hudens egna naturliga oljor. Efter rengöring bör huden återfuktas med en ansiktskräm för fet hy som balanserar och återställer hudens fuktbalans. Det finns superlätta ansiktskrämer som är lämpliga för män med en tendens till oljig eller blank hud. Dessutom finns det ansiktskrämer med anti-shine effekt som hjälper till att återfukta och matta ner huden så att den inte ser blank ut under dagen. Formulan i dessa produkter är oljefri och innehåller ingredienser som absorberar överskottsfett, vilket resulterar i en fräsch och återfuktad hud utan glans.

Känslig hy

En känslig hy hos män är lättirriterad och påverkas lätt av yttre faktorer, parfymerade produkter, stark mat och rakning. En känslig hy är ofta tunn och har lätt för att utveckla brustna, synliga blodkärl. Det är viktigt att välja oparfymerade produkter och hudvårdsprodukter anpassade för känslig hud, inklusive en ansiktskräm för torr hud. Det är även särskilt viktigt med rakprodukter som motverkar rödhet och irritation efter efter rakhyvelns vassa framfart. Glöm inte att skydda huden från solen med en ansiktskräm med SPF för att stoppa yttre miljöpåverkan. Pröva dig försiktigt fram för att hitta rätt hudvård för din känsliga hy.

c/o Gerd Calendula Balm 60 ml REA c/o Gerd Calendula Balm 60 ml REA
Gahns Hydrozonsalva 50 ml REA Gahns Hydrozonsalva 50 ml REA
c/o Gerd Hyaluronic Facial Mist REA c/o Gerd Hyaluronic Facial Mist REA
Dick Johnson Face Kit Dick Johnson Face Kit
LEA Men Total Skincare Cream LEA Men Total Skincare Cream
Gahns Hydrozonsalva 50 ml Gahns Hydrozonsalva 50 ml
Dick Johnson Magic Mushroom Serum Dick Johnson Magic Mushroom Serum
Arko Nem Cream Olive Oil 250 ml Arko Nem Cream Olive Oil 250 ml
Arko Nem Coconut Oil Cream 250ml Arko Nem Coconut Oil Cream 250ml
c/o Gerd Calendula Balm 60 ml c/o Gerd Calendula Balm 60 ml
c/o Gerd Blueberry Night Balm c/o Gerd Blueberry Night Balm
c/o Gerd Hyaluronic Facial Mist c/o Gerd Hyaluronic Facial Mist
c/o Gerd Arctic Sun Drops c/o Gerd Arctic Sun Drops
c/o Gerd Lingonberry Face Serum c/o Gerd Lingonberry Face Serum
c/o Gerd Organic Jojoba Oil 30 ml c/o Gerd Organic Jojoba Oil 30 ml
c/o Gerd 24/7 Skin Balm 60 ml c/o Gerd 24/7 Skin Balm 60 ml
c/o Gerd Cloudberry Facial Oil c/o Gerd Cloudberry Facial Oil
c/o Gerd Lingoberry Clear Skin c/o Gerd Lingoberry Clear Skin
Recipe for men Concealer Medium Recipe for men Concealer Medium
Recipe for men Facial Moisturizer Recipe for men Facial Moisturizer
Recipe for men SPF 30 Face Cream Recipe for men SPF 30 Face Cream