• Välkommen till nya guapo.se
Snabb leverans / Klarna / Expertråd

Flerbladssystem

Proffsigare hyvel

Byt ut din gamla hyvel till en ny med lite mer känsla. Vi erbjuder stilfulla handtag med skön vikt och känsla som låter själva hyveln göra jobbet. Med dagens moderna raksystem får du ett bra rakresultat och behöver inte lägga ned någon längre tid på din rakning. 

Vilket bladsystem som passar dig bäst beror på vilken känsla du vill uppnå, vilken design du är ute efter samt hur mycket pengar du vill lägga ned. Är du ute efter en billigare rakning i längden rekommenderar vi dig att spana in våra klassiska säkerhetshyvlar. Oavsett vilken hyvel du väljer så är det viktigt att hyveln känns skön i handen och regeln är att ju tyngre hyveln är - desto lättare är det att få till en bra rakning. De flesta av våra hyvlar kan matchas med rakborstar i olika modeller.

Läs Mer Mindre

3-bladssystem

Gillette® Mach3 systemet är ett av de mestanvända raksystemet i världen och rakbladen är lätta att få tag på i handeln. Rakhuvudet har den revolutionära tredubbla bladtekniken som produceras av Gillette®, ett säkert raksystem som garanterar en mycket nära och bekväm rakning.

5-bladssystem

Gillette® Fusion™ är det senaste raksystemet som omfattar fem blad placerade ovanpå varandra samt ett precisionsrakblad på baksidan av patronen. Denna konstruktion garanterar en mycket nära och skonsam rakning och dess enkla och säkra hantering är perfekt även för nybörjare.

Mühle Blade Guard Mach3 Mühle Blade Guard Mach3
Mühle Blade Guard Fusion Mühle Blade Guard Fusion
Mühle Rakhyvelställ Mühle Rakhyvelställ