• We´re open for business! Leverans 2-3 dagar.
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Hårstyling

Mäns hårstylingprodukter har kommit långt på den senaste tiden och idag finns det många olika alternativ att välja mellan för att skapa den önskade frisyren. För en klassisk look rekommenderar vi en pomada som ger håret den rätta formen och glansen. För en mer naturnära stil är lervax ett utmärkt alternativ, då det ger håret volym och fukt. Saltvattenspray är det perfekta valet för en lätt och beachy look, medan hårvax och hårvatten är idealiska för att skapa en stark och definierad frisyr. Upptäck dina möjligheter och hitta den produkt som passar just ditt hår och stil!

           

Läs Mer Mindre

Hårspray

Hårspray är ett enkelt sätt att fixera och stärka frisyren för män. Det finns olika typer av hårsprayer med varierande stadga och glans för att passa dina önskemål. Välj en hårspray med en lätt formulering för att undvika tung känsla i håret eller en med extra stadga för en mer definierad frisyr. Upptäck de många fördelarna med en hårspray i din dagliga hårvårdsrutin.

Saltvattenspray

En saltvattenspray är en kraftfull stylingprodukt som tillför håret en naturlig textur med en matt finish. Idealisk för män som eftersträvar en mer avslappnad look, ger sprayen håret en strävhet som är enkel att uppnå, även för de med tunt och flygigt hår. Fördelen med en saltvattenspray är att den erbjuder en estetisk lösning som är lätt att använda och ger ett sofistikerat resultat. Sprayen är också ett utmärkt val för män som söker en schysst struktur i håret, oavsett längd. Utan att kännas hårt eller stelt, förädlar saltvattensprayen håret till en slät och välskött frisyr.

Hårvax

För att få en frisyr som håller hela dagen är det viktigt att använda rätt produkt. Fördelen med ett hårvax är att den har en stadig hållbarhet så att du inte behöver oroa dig för att din frisyr ska falla ur form under dagen. Det finns flera hårvaxer tillgängliga med olika styrkor, vilket gör att du kan välja en som passar dina specifika behov.

Om du har tunt och fint hår, så är det bäst att välja en lätt produkt som inte täpper till hårsäckarna och förstärker volymen. På samma sätt, om du har tjockt och grovt hår så kan du välja en mer kraftfull produkt som kommer att hålla din frisyr på plats och göra den mer definierad.

Det finns också produkter med medium styrka som är en bra lösning för de flesta hårtyper. Så om du är osäker på vilken produkt som är lämplig för ditt hår, är det alltid en bra idé att rådfråga en professionell frisör eller skönhetsrådgivare. De kan rekommendera en produkt med rätt styrka för ditt hår och dina frisyrbehov.

Pomada

Hårpomada är en produkt som är utformad för att ge håret både stadga och glans med en mjuk känsla. Den är särskilt lämplig för människor med vågigt och tjockt hår eftersom den hjälper till att tämja frizz och ge håret en mer definierad form. Hårpomada innehåller ofta vårdande ingredienser som är utformade för att skydda håret från skador orsakade av miljön och styling. När du använder hårpomada på ditt hår, kan du förvänta dig att det kommer att se friskt och välvårdat ut med en mjuk, slät yta.

Hårlera

En hårlera är en idealisk stylingprodukt för individer som söker en kombination av en mjuk känsla och god hållfasthet i frisyren. Den tillhandahåller en matt finish med en medium stadga, vilket gör det möjligt att skapa välformade och långvariga frisyrer.

Hårvatten

Ett traditionellt hårvatten är en viktig del av dagliga skönhetsrutiner för att bibehålla hårets hälsa och utseende. Det hjälper till att återfukta håret och säkerställa en långvarig frisyr, samt förbättra hårets textur och skydda hårbotten från uttorkning. Baserat på ens individuella hårtyp, finns det hårvatten med och utan fett. För personer med torrt och sprött hår, rekommenderas att välja en variant med fett för att uppnå optimal hårhälsa.

Torrschampo

Torrschampoo är en praktisk lösning för män som behöver snabbt fräscha upp håret mellan tvättar. Det fungerar genom att absorbera överflödigt talg och orenheter, och lämnar håret friskt, fylligt och med mer volym. Det är en enkel och snabb lösning som inte kräver någon vatten eller torktid, och är perfekt för dagens livsstil. Det finns olika varianter av torrschampoo för olika hårtyper och behov, så det är lätt att hitta den som passar just ditt hår bäst.

Volympuder

Volympuder är en produkt som används för att ge håret mer volym och textur. Det är en lätt produkt som kan användas för att skapa en frisyr med mer liv och fyllighet. Det är en enkel och snabb lösning för män som vill ha mer volym i sitt hår. Volympuder kan användas på både torrt och fuktigt hår och fungerar utmärkt för att täppa till porösa hårstrån och ge mer kropp till frisyren.

Nõberu of Sweden Matte Cream Paste Nõberu of Sweden Matte Cream Paste
Nõberu of Sweden Powder Wax Nõberu of Sweden Powder Wax
Dick Johnson Beard Straightener Dick Johnson Beard Straightener
Clubman Pinaud Styling Gel 453g Clubman Pinaud Styling Gel 453g
Reuzel Surf Tonic 100 ml Reuzel Surf Tonic 100 ml
Reuzel Spray Grooming Tonic Reuzel Spray Grooming Tonic
Clubman Pinaud Molding Putty Clubman Pinaud Molding Putty
Clubman Pinaud Medium Hold Pomade Clubman Pinaud Medium Hold Pomade
Clubman Pinaud Firm Hold Pomade Clubman Pinaud Firm Hold Pomade
Reuzel Hair Tonic 350 ml Reuzel Hair Tonic 350 ml
Clubman Pinaud Styling Gel Hard To Hold Clubman Pinaud Styling Gel Hard To Hold
Clubman Pinaud Styling Gel Extreme Hold Clubman Pinaud Styling Gel Extreme Hold
Clubman Pinaud Hair Tonic Clubman Pinaud Hair Tonic
The Bluebeards Revenge Matt Paste The Bluebeards Revenge Matt Paste
Nõberu of Sweden Shine Pomade Nõberu of Sweden Shine Pomade
Captain Fawcett Hair Elixir Captain Fawcett Hair Elixir
c/o Gerd B2 Hair Serum 30 ml c/o Gerd B2 Hair Serum 30 ml
The Bluebeards Revenge Matt Clay The Bluebeards Revenge Matt Clay
Nõberu of Sweden Classic Paste Nõberu of Sweden Classic Paste
Nõberu of Sweden Fusion Clay Gel Nõberu of Sweden Fusion Clay Gel
Raw Naturals Call Me Clay Raw Naturals Call Me Clay
Nõberu of Sweden Strong Hold Wax Nõberu of Sweden Strong Hold Wax
Nõberu of Sweden Cream Pomade Nõberu of Sweden Cream Pomade
Nõberu of Sweden Matte Pomade Nõberu of Sweden Matte Pomade
Mr Bear Family Pomade Matt Clay Mr Bear Family Pomade Matt Clay
Dick Johnson Ghost Clay Dick Johnson Ghost Clay
The Bluebeards Revenge Pomade The Bluebeards Revenge Pomade
c/o Gerd Arctic Salt Spray c/o Gerd Arctic Salt Spray
Care For Your Hair Gift Set Care For Your Hair Gift Set
c/o Gerd B2 Hair Serum 75 ml c/o Gerd B2 Hair Serum 75 ml
Captain Fawcett Sea Salt Spray Captain Fawcett Sea Salt Spray
Mr Bear Family Pomade Original Mr Bear Family Pomade Original
Raw Naturals Money Styling Paste Raw Naturals Money Styling Paste
Raw Naturals Monster Fiber Cream Raw Naturals Monster Fiber Cream