• Välkommen till nya guapo.se
Snabb leverans / Klarna / Expertråd

Edwin Jagger

Edwin Jagger Rakprodukter

Lyxig våtrakning!

Traditionell engelsk kvalitet möter modern design.

Edwin Jagger tillhör toppskikter när det kommer till exklusiva produkter inom våtrakning. Rakhyvlar, rakborstar, rakset och lyxiga tillbehör. Det familjeägda företaget grundades år 1988 och har under två decennier vuxit till en global ledare inom tillverkning av exklusiva rakvektyg och manliga grooming produkter. Märkets unika framtoning är en kombination av en personlig insats från ägaren och grundaren, Neil Jagger, som lägger stor vikt på detaljer samt bästa tänkbara tillverkning.

Läs Mer Mindre

Sheffield, England

Edwin Jagegrs engagemang för kvalitet och kundservice överstiger konsekvent förväntningarna. Varje rakverktyg tillverkas av skickliga hantverksmästare i Sheffield, England, och får en sista noggrann finputsning för hand. Vackra och praktiskt skapade rakverktyg med en utsökt känsla för form, balans och fina detaljer.

Raktvålar & krämer

Edwin Jagger erbjuder förutom sina rakverktyg en underbar serie av raktvålar, rakkrämer och after shave balmer med endast naturliga ingredienser som är paraben och paraffin fria. Det lyxiga löddret från raktvålarna och rakkrämerna är alla berikade med naturliga extrakt för en underbart mjuk rakupplevelse.

Edwin Jagger Rakprodukter

Edwin Jagger rakprodukter

Edwin Jagger Alunblock Edwin Jagger Alunblock
Edwin Jagger Alunstift Edwin Jagger Alunstift
Edwin Jagger Säkerhetshyvel DE86 Edwin Jagger Säkerhetshyvel DE86
Edwin Jagger Säkerhetshyvel DE87 Edwin Jagger Säkerhetshyvel DE87
Edwin Jagger Säkerhetshyvel DE89 Edwin Jagger Säkerhetshyvel DE89