• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

RAKPROBLEM

Söker du efter en lösning för att förebygga irriterad hud efter rakning? Förhindra rakfinnar, utslag och röda prickar med rätt produkter. En känslig hud behöver doftfria rakprodukter utan alkohol för att återfukta och lugna huden. Och har du poblem med inåtväxande hårstrån kan detta förebyggas genom att skrubba huden och använda en bra rakolja innan rakning.

Läs Mer Mindre

Känslig hud efter rakning

Lider du av känslig eller lättirriterad hud efter rakning? Våra doftfria rakprodukter utan alkohol hjälper till att återfukta och lugna huden. Välj bland vårt sortiment av rakkrämer, raktvålar och rakbalmer som är speciellt utvecklade för att reducera rodnad. För en diskret doft, prova våra allergivänliga alternativ. Vi erbjuder även certifierade ekologiska produkter som är skonsamma för både huden och miljön.

Lös problemet med inåtväxande hårstrån
Upplever du smärtsamma och irriterande problem med inåtväxande hårstrån efter rakning? Rakning är en vanlig orsak, men det finns knep för att motverka det. Genom att exfoliera huden och använda en rakolja för att mjuka upp huden, kan du förebygga inåtväxande hårstrån. Se till att värma upp skägget och huden med en varm dusch och använd alltid ett vasst rakblad som rakar i hårets växtriktning för att minska irritationen i hårsäcken."

Orsaken till inåtväxande hår

Rakning är en vanlig orsak till inåtväxande hårstrån som kan vara irriterande och smärtsamt. Men det finns enkla steg du kan ta för att förhindra det. Genom att rengöra hårsäckens öppning från smuts och gammal hud kan hårstråna växa rakt och tränga igenom huden. En ansiktsskrubb och rakolja före rakning kan också hjälpa till att förhindra inåtväxande hår. För att undvika irritation, se alltid till att ha ett vass rakblad och raka i hårets växtriktning.

Minimera inåtväxande hårstrån

För att undvika inåtväxande hårstrån efter rakning, är det viktigt att förbereda huden och skägget med en varm dusch. Förbättra resultaten genom att göra en ansiktsskrubb och använda en rakolja före rakning. Genom att exfoliera gammal hud, främjar du rakt växande hår och rakoljan mjukar upp huden och förbereder den för rakhyveln. Använd alltid en vass rakhyvel och raka i hårets växtriktning för att minimera hudirritationer.

Mühle After Shave Balm Aloe Vera Mühle After Shave Balm Aloe Vera
Mr Bear Family Shaving Oil 60 ml Mr Bear Family Shaving Oil 60 ml