• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Rakstift

Praktisk & packad med kvalitet!

Klassisk och bekväm – våra rakstift är svaret på dina böner när det gäller den perfekta rakningen. Oavsett om du är världsresenären som alltid är på språng eller bara söker en rakrutin som är enkel och effektiv, har GUAPO's raktvål på stift designats för att passa in i din dynamiska livsstil.

Redo för äventyr! Vem sa att du inte kan ha en lyxig rakning på resan? Rakstiften är framtagna för att slippa läckage och kladd i necessären. Kompakta nog att slinka med i handbagaget och fullmatade med naturliga ingredienser som håller din hud återfuktad och redo för varje destination.

De små rakstiften är lika tjusiga som det är funktionella. Inte bara gör det din rakning til en bris, men det är också proppfulla av vårdande egenskaper som skyddar och vårdar din hud – inga fler röda prickar eller irritation här inte!

Inkludera ett raktvål på stift i din groomingarsenal och se hur varje drag med rakhyveln blir en ren njutning. Skäm bort ditt ansikte och skägg med en produkt som är byggd för män som förstår vikten av detaljer och kvalitet – för en riktigt grym rakning, varje gång.

LEA Original Shaving Soap Stick LEA Original Shaving Soap Stick
Arko Shaving Soap Stick Arko Shaving Soap Stick