• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Problemhud

Problemhud kan vara en utmaning för män, men det finns en mängd produkter på marknaden som hjälper till att lösa hudproblem. En bra hudvårdsrutin som innehåller produkter anpassade för din specifika hudtyp är en bra början. Här hittar du produkter som behandlar orenheter, inflammation och akne.

Läs Mer Mindre

Fet hud

En fet hud är ofta blank och oljig, speciellt på pannan, näsan och hakan, och förknippad med mörka pormaskar, finnar och stora porer. Män har oftare än kvinnor en fet hud vilket kan bidra till en långsam åldringsprocess. För att bibehålla en sund hud, rekommenderas att använda hudvårdsprodukter för fet hud, inklusive en ansiktsrengöring och en ansiktskräm för fet hy, som balanserar sebumproduktionen och minskar glansighet. Det är viktigt att undvika starka rengöringsprodukter och överdrivet tvättande, eftersom det kan öka sebumproduktionen. Välj en ansiktskräm med anti-shine effekt för att få en fräsch och återfuktad hud utan glans.

Tips vid fet hud:
Rekommendationen är att rengöra huden morgon och kväll med en ansiktstvätt som är anpassad för fet hy och ger en djuprengöring utan att ta bort hudens egna naturliga oljor. Efter rengöring bör huden återfuktas med en ansiktskräm för fet hy som balanserar och återställer hudens fuktbalans. Det finns superlätta ansiktskrämer som är lämpliga för män med en tendens till oljig eller blank hud. Dessutom finns det ansiktskrämer med anti-shine effekt som hjälper till att återfukta och matta ner huden så att den inte ser blank ut under dagen. Formulan i dessa produkter är oljefri och innehåller ingredienser som absorberar överskottsfett, vilket resulterar i en fräsch och återfuktad hud utan glans.

Känslig hy

En känslig hy hos män är lättirriterad och påverkas lätt av yttre faktorer, parfymerade produkter, stark mat och rakning. En känslig hy är ofta tunn och har lätt för att utveckla brustna, synliga blodkärl. Det är viktigt att välja oparfymerade produkter och hudvårdsprodukter anpassade för känslig hud, inklusive en ansiktskräm för torr hud. Det är även särskilt viktigt med rakprodukter som motverkar rödhet och irritation efter efter rakhyvelns vassa framfart. Glöm inte att skydda huden från solen med en ansiktskräm med SPF för att stoppa yttre miljöpåverkan. Pröva dig försiktigt fram för att hitta rätt hudvård för din känsliga hy.

c/o Gerd Calendula Balm 60 ml REA c/o Gerd Calendula Balm 60 ml REA
c/o Gerd 24/7 Body Lotion 500 ml REA c/o Gerd 24/7 Body Lotion 500 ml REA
Gahns Hydrozonsalva 50 ml REA Gahns Hydrozonsalva 50 ml REA
c/o Gerd Hyaluronic Facial Mist REA c/o Gerd Hyaluronic Facial Mist REA
Klar Seifen Sea Salt Face Soap Klar Seifen Sea Salt Face Soap
Gahns Hydrozonsalva 50 ml Gahns Hydrozonsalva 50 ml
c/o Gerd Calendula Balm 60 ml c/o Gerd Calendula Balm 60 ml
c/o Gerd Hyaluronic Facial Mist c/o Gerd Hyaluronic Facial Mist
c/o Gerd Lingonberry Face Serum c/o Gerd Lingonberry Face Serum
c/o Gerd Organic Jojoba Oil 30 ml c/o Gerd Organic Jojoba Oil 30 ml
Nose Wax Kit Nose Wax Kit

Nose Wax Kit

169 kr
c/o Gerd Blueberry Balm 60 ml c/o Gerd Blueberry Balm 60 ml
c/o Gerd 24/7 Skin Balm 60 ml c/o Gerd 24/7 Skin Balm 60 ml
c/o Gerd 24/7 Body Lotion 500 ml c/o Gerd 24/7 Body Lotion 500 ml
c/o Gerd Lingoberry Clear Skin c/o Gerd Lingoberry Clear Skin
Recipe for men Concealer Medium Recipe for men Concealer Medium
Recipe for men Peeling Mask Recipe for men Peeling Mask