• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Tabac

Tabac Original

The Original

Klassiker med stor igenkänning hos alla generationer.

Tabac Original en milstolpe i männens dofthistoria. Herrdoften skapades 1959 av Mäurer & Wirtz och är enligt många den bästa herrdoften genom alla tider. Den ikoniska Tabac Original After Shave Lotion i den vita porslinsflaskan har sålts cirka 82 miljoner gånger vilket gör den till en av Tysklands mest framgångsrika dofter för män sedan varumärket lanserades.

De flesta av oss har upplevt Tabac doften någon gång i livet. Doften från männens, klassiska raktvålar, rakkrämer eller after shave. Doften har varit, och är fortfarande, väldigt populär och är densamma som den var då den lanserades. 

Den unika doften Tabac Original är en harmonisk treklang av aldehydiska noter, pepparkryddade accenter och exotiskt ädelträ. Ett blommigt komplex avrundar doftbilden harmoniskt. sortimentet innehåller kvalitetsprodukter för rakning, hud och hår samt doft.
Proraso

Läs Mer Mindre

På senare år har man även tagit fram nya Tabac dofter som är något moderna och vänder sig till den yngre målgruppen. Man kombinerar helt enkelt det bästa från två världar - klassisk tidlöshet och modern fräschör.

Tabac Gentle Men´s Care

En serie modernare produkter för rengöring, rakning, hudvård samt doft. Samma maskulina karaktär som originalet men lite mildare och blommigare slaget. Självklart utan att ge avkall på den maskulinitet som är förknippad med Tabac Original.

Tabac Craftsman

Tabac skapat nu ett nytt stycke historia genom doften Craftsman. Tabacs ikoniska flaska är kvar men har fyllts med en doft där citrustoner i form av grapefrukt och bergamott finns i toppnoten. Hjärtnoten levererar även den en frisk men även kryddigare doftskala i form av lavendel, geranium samt tonkaböna. Doftens avslut är lätt kryddig med touch av örter, trä och rökig jord då vetiver, patchouli och läder finns i basnoten.

Tabac Original Gift Box EdT och Deo Stick Tabac Original Gift Box EdT och Deo Stick
Tabac Man Gravity EdT 30 ml Tabac Man Gravity EdT 30 ml
Tabac Man Gravity Deo Stick 75 ml Tabac Man Gravity Deo Stick 75 ml
Tabac Original Shaving Foam Tabac Original Shaving Foam
Tabac Original Bath & Shower Gel Tabac Original Bath & Shower Gel
Tabac Original EdT 50 ml Tabac Original EdT 50 ml
Tabac Original Shaving Bowl 125 g Tabac Original Shaving Bowl 125 g
Tabac Original Shaving Cream Tabac Original Shaving Cream
Tabac Original Deo Spray Tabac Original Deo Spray
Tabac Original Deo Roll-on Tabac Original Deo Roll-on
Tabac Original Deo Stick Tabac Original Deo Stick
Tabac Original After Shave Balm Tabac Original After Shave Balm
Tabac Original Beard Wax Tabac Original Beard Wax
Tabac Original Beard Oil Tabac Original Beard Oil