• We´re open for business! Leverans 2-3 dagar på lagervaror.
Frakt från 29:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

After Shave Balm

Rakbalm

En After Shave Balm återfuktar huden och avslutar din rakning på allra bästa sätt. Den vårdande rakbalmen smörjs in på den nyrakade huden för att ge fukt och motverka irritation och utslag efter rakning. Rakbalmen har en krämig konsistens likt en ansiktskräm och innehåller återfuktande och antibakteriella ämnen som likt alkoholen motverkar sveda och inåtväxande hårstrån och får huden att återhämta sig snabbare.

Vi erbjuder after shave balmer för alla hudtyper och i flera härliga dofter, även oparfymerade alternativ för dig med extra känslig hud. För ett mer klassiskt avslut erbjuder vi även traditionella rakvatten som klappas in i huden efter rakning.

Läs Mer Mindre

Rakvatten vs. Rakbalm

Irriterad hud, rakutslag och röda prickar är vanligt efter rakning varför det är viktigt att vårda och återställa huden på bästa sätt. Efter rakbladets vassa framfart behöver huden extra omhändertagande, antingen i form av ett klassiskt rakvatten eller en vårdande rakbalm.

En klassisk after shave lotion (rakvatten) innehåller alkolhol och är antiseptisk och renande vilket motverkar inflammerade hårsäckar. Du klappar in rakvattnet på det nyrakade området vilket kan svida till - en känsla som många tycker om. Alkoholen kan dock lätt torka ut huden vilket inte är inte det bästa alternativet för dig med känslig och torr hud. 

Ett mer vårdande och skonsammare alternativ är after shave balm (rakbalm). Rakbalmer av bra kvalitet tillför fukt och innehåller antibakteriella ämnen som likt alkoholen motverkar sveda och inåtväxande hårstrån. Dessutom är det en riktigt skön känsla att smörja in huden med en kräm som gör huden mjuk, len och maskulint väldoftande.

Post Shave Powder 100 g Post Shave Powder 100 g
Tabac Original After Shave Balm Tabac Original After Shave Balm
GAHNS Hega Rakbalsam Original GAHNS Hega Rakbalsam Original
Mühle After Shave Balm Aloe Vera Mühle After Shave Balm Aloe Vera
GAHNS Hega Rakbalsam Upsala GAHNS Hega Rakbalsam Upsala