• CYBER MONDAY 15% PÅ ALLT!
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Nischad herrbutik

Guapo är en svensk livsstilsbutik med ett noga utvalt sortiment för den moderna mannen. Vi anstränger oss för att välja ut de allra bästa produkterna inom skägg, rakning och accessoarer för coola killar & fagra farbröder. Det lilla familjeföretaget grundades 2005 och visionen är att erbjuda exceptionell service och expertrådgivning inom klassisk rakning och hållbara accessoarer som andas kvalitet. Ett svenskt företag med rötterna i Norrland.

Behöver du rådgivning inom rakning? Hör av dig till oss, vi är övertygade om att du inte blir besviken.

"GUAPO är ett spanskt uttryck som betyder snygg/stilig man och det är precis så vi vill att du ska känna dig."

Vår story

Efter flera år i skönhetsbranschen för kvinnor föddes idén om att starta en egen butik för männen. År 2005 öppnade vi Norrlands första renodlade herrbutik i Luleå för att fylla tomrummet och möta efterfrågan även på den manliga sidan. Själva namnet är ett spanskt uttryck för snygg/stilig man och det är den känslan vi vill förmedla.

Konceptet växer snabbt och några år senare kör vi igång e-handel för att kunna nå ut och inspirera män över hela landet. År 2020 stängde vi den fysiska butiken i Luleå för att satsa fullt ut online. E-handel, kontor och lager ligger i Luleå och alla beställningar packas på plats, alltid med lite extra omtanke.

Förutom produktutbudet vill vi inspirera och förmedla kunskap om hur du stylar ditt skägg, får en bättre rakning samt tipsar om hållbara accessoarer. Alla beställningar packas på plats och vi lägger ned extra omtanke på varje paket som ska skickas.

Varmt välkommen! / Anna & Anneli