• We´re open for business! Leverans 2-3 dagar.
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

På Guapo tror vi på den moderna mannen och därför har vi skapat en livsstilsbutik med ett noga utvalt sortiment för just dig. Vår resa startade 2005 i Norrland där vi öppnade vår första renodlade herrbutik. Efter flera år i skönhetsbranschen för kvinnor föddes idén om att starta en egen butik för männen för att fylla tomrummet och möta efterfrågan även på den manliga sidan.

Vårt mål är att tillgodose behoven hos både coola killar och fagra farbröder. Oavsett om du är ung och trendmedveten, eller äldre och traditionell, har vi något för dig. Vår vision är att erbjuda exceptionell service och expertrådgivning inom klassisk rakning och hållbara accessoarer som andas kvalitet.

Själva namnet GUAPO är ett spanskt uttryck för snygg/stilig man, och det är den känslan vi vill förmedla. E-handeln kom snabbt in i bilden för att kunna nå ut till män över hela Sverige. Vi vill inte bara sälja produkter, vi vill även inspirera och förmedla kunskap om hur du stylar ditt skägg, får en bättre rakning och väljer hållbara accessoarer. År 2020 stängde vi den fysiska butiken i Luleå för att satsa fullt ut online.

När du handlar hos oss kan du alltid vara säker på att du får en personlig touch. Alla beställningar packas med omtanke i Luleå och vi är alltid redo att hjälpa till med rådgivning inom skägg eller rakning.