• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

HOMEWEAR

Loungewear

Enkla snitt med genomtänkt design. Plaggen är tillverkade för att få dig att känna dig så bekväm som möjligt. Favoriter som håller länge och blir det uppenbara valet i din garderob. Förstahandsvalet när du är ute i sista minut inte vet vad du ska ta på dig. Plagg som är helt rätt i alla situationer.

Läs Mer Mindre

Sweat

Dina nya vardagsfavoriter. Snygga och sköna mjukisplagg i en härlig kvalitet som inte blir för varm. Plagg med något lösare passform men ändå dressad.

Longsleeves

Långärmade Farfarströjor med knappar i en snygg passform som håller tvätt efter tvätt. En bra baströja lika snygg till ett par pyjamasbyxor som till jeans.

Badrockar

En skön badrock att starta dagen i. Mjuk och enkel design i material som känns sköna mot kroppen. Vi erbjuder omtyckta unisex badrockar som är bekväma att bära i hemmet. Badrocken är perfekt när du relaxar efter bastubadet, kliver upp på morgonen och är även lätt att ha med sig på resan.

Bastukiltar

En bastukilt hålls stadigt på plats tack vare knappar i midjan och är perfekt att använda i hemmet istället för en handduk vid t.ex. gemensamma bastubad och efterhäng i relaxen. Våra bastukiltar har hög kvalitet, bra passform och imponerar med sin trevliga känsla och höga absorptionsförmåga. Finns i både dam och herrmodeller.

Badbyxor

Badshorts i sköna material som passar oavsett om du vill vara aktiv eller bara ligga lågt. Den tidlösa designen gör att du kan använda dem före och efter badet ihop med en snyggt uppknäppt skjorta. Den minimalistiska designen framhäver det bästa hos dig och shortsen fungerar under flera säsonger.

Vossen Lars Bastukilt Mud Green Vossen Lars Bastukilt Mud Green
Vossen Livina Bastukilt Cranberry Vossen Livina Bastukilt Cranberry
Vossen Livina Bastukilt Cosmos Vossen Livina Bastukilt Cosmos
Vossen Livina Bastukilt Stone Vossen Livina Bastukilt Stone
Vossen Lars Bastukilt Stone Vossen Lars Bastukilt Stone
Vossen Well Bastukilt Winternight Vossen Well Bastukilt Winternight
Vossen Well Bastukilt White Vossen Well Bastukilt White
Vossen Will Bastukilt White Vossen Will Bastukilt White
Vossen Will Bastukilt Winternight Vossen Will Bastukilt Winternight