• CYBER MONDAY 15% PÅ ALLT!
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

RAKTVÅLAR & RAKKRÄMER

Ett tjockt och krämigt lödder från en bra raktvål eller rakkräm förvandlar din rakning till en njutningsfull upplevelse. Många gånger är produkterna före, under och efter rakning minst lika viktiga som själva rakningen.

Använd en rakolja före rakning för att förbereda huden och minimera inåtväxande hårstrån. Borsta sedan upp ett mjukt och krämigt lödder som ger en behagligare upplevelse. Avsluta med en vårdande after shave balm för att ge huden fukt och motverka irritation och utslag orsakade av rakning.

Läs Mer Mindre

Raktvålar

Raktvålen är en älskad klassiker som ger ett lyxigt och långvarigt lödder och gör rakningen till en njutningsfull upplevelse. Den hårda tvålen används ihop med varmt vatten och en rakborste och genererar ett mjukt och krämigt lödder som mjukar upp huden och lyfter skäggstråna inför rakningen. 

Raktvål är en mycket dryg rakprodukt och ett bra ekonomiskt alternativ i längden. Löddret från en bra raktvål varar ungefär tre gånger så länge som löddret från ”vanliga” rakskum, dessutom doftar raktvålarna sanslöst gott både under och efter rakning. En raktvål kan köpas separat i refill storlek eller ihop med en raktvålskop, och även som raktvål i stiftform vilket är smidigt att ta med på resan.

Rakkrämer

En rakkräm är ett populärt val av raklödder då den tillsammans med en rakborste genererar ett mjukt och fylligt lödder som gör rakningen till en härlig upplevelse och skyddar huden under hela rakningen. Rakkrämerna mjukgör och återfuktar huden samt efterlämnar ett silkeslent och väldoftande resultat. En bra rakkräm är otroligt dryg så endast en liten mängd behövs för att vispa upp ett mjukt och fylligt lödder.

En rakkräm kan appliceras med hjälp av en rakborste men även med händerna även om den inte löddrar på samma sätt utan borste. En rakkräm kan köpas i burk eller tubformat och hos oss hittar du ett stort urval med uppskattade rakkrämer för alla hudtyper och doftsmaker. Vi har även doftfria rakkrämer för dig med känslig hud.

Rakoljor

Använd en rakolja innan rakning för att förbereda huden och skägget för en närmare och mer behaglig rakning. Rakoljan mjukar upp skäggstråna, minimerar inåtväxande hårstrån och gör rakningen till en enkel match.

Under rakningen ger rakoljan en bättre glidyta och skyddar huden från rakbladets vassa framfart. De s.k. pre-shave produkterna som kan användas innan rakning för att förebygga rakproblem finns tillgängliga i olika former, antingen som klassisk olja eller som kräm- eller geléform.

För dig som upplever irriterad hud efter rakning, rodnad, rakfinnar, rakutslag eller annan hudirritation efter rakningen är rakoljan ett fantastiskt hjälpmedel för att bli kvitt rakproblemen. Applicera några droppar med fingrarna - vänta någon minut - och raka dig sedan som vanligt.

Dovo Shaving Soap Berlin Barber Dovo Shaving Soap Berlin Barber
Proraso Towel Proraso Towel

Proraso Towel

279 kr
Arko Solid Shaving Soap Arko Solid Shaving Soap
Dovo Shaving Soap Deep Leather Dovo Shaving Soap Deep Leather
Mühle Shaving Cream Sandalwood Mühle Shaving Cream Sandalwood
Tabac Original Shaving Cream Tabac Original Shaving Cream
Tabac Original Shaving Foam Tabac Original Shaving Foam
Mühle Shaving Soap Sandalwood Mühle Shaving Soap Sandalwood
Beard Brother Shaving Cream Beard Brother Shaving Cream
Clubman Pinaud Head Shave Gel Clubman Pinaud Head Shave Gel
Tabac Original Shaving Bowl 125 g Tabac Original Shaving Bowl 125 g
Arko Shaving Soap Stick Arko Shaving Soap Stick
Mühle Shaving Cream Aloe Vera Mühle Shaving Cream Aloe Vera
Mühle Shaving Soap Aloe Vera Mühle Shaving Soap Aloe Vera
Dovo Shaving Soap Citrus Lion Dovo Shaving Soap Citrus Lion
nom Shaving Soap Aloe Vera nom Shaving Soap Aloe Vera
Mühle Shaving Soap Trio Mühle Shaving Soap Trio

Mühle Shaving Soap Trio

255 kr 229 kr
Recipe for men Clear Shaving Gel Recipe for men Clear Shaving Gel