• Allt för Coola Killar & Fagra Farbröder
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Väskor

Vi erbjuder utvalda väskor i klassisk och tidlös design med smarta förvaringslösningar. Weekendbagen för affärsresan eller en kortare helgtripp. Ryggsäckar som inte bara är praktiska utan även otroligt lätta att bära med sig och snygga läderfodral till din dator eller ipad. Till flera av våra väskor finns även matchande necessärer.

Här ser du bl.a. våra utvalda weekendbags av äkta skinn som bara blir snyggare med åren - kvalitetsprodukter som bidrar till en hållbarare konsumtion.

Läs Mer Mindre

Weekendbag

En smidig weekendbag för affärsresan eller en kortare helgtripp. Den moderna weekendbagen är ett bra komplement till den traditionella resväskan på hjul och har en perfekt storlek som är lätt att bära med sig som handbagage på flyget. Passar för lite kortare vistelser och rymmer 2-3 ombyten, ett par extra skor samt hygienartiklar. En weekendbag i läder kommer att åldras med värdighet och utvecklar med tidens användande en vacker och individuell patina. Matcha gärna ihop weekendbagen med en snygg necessär och läderfodral för din dator eller iPad som går i samma nyans.

Ryggsäck

Dagens snygga ryggsäckar passar lika bra på stan som ute i naturen. Ryggsäcken är inte bara praktisk utan även otroligt lätt att bära med sig. Perfekt val för dig som vill uppnå maximal bärkomfort och många modeller är utrustade med smarta lösningar som datorfack m.m

Sleeves

Snyggt skydd i form av ett läderfodral till din dator eller ipad. Många av oss är ofta på resande fot och behöver då skydda sin datorutrustning lite extra. Då är ett vadderat datafodral både ett snyggt och praktiskt sätt att båda skydda din dator samt förhöja känslan på ditt skrivbord.

Dako Klädborste 3 Way Brush Dako Klädborste 3 Way Brush
Brännö Ölväska Skinn REA Brännö Ölväska Skinn REA
Carlobolaget Memosa Weekendbag Carlobolaget Memosa Weekendbag

Carlobolaget Memosa Weekendbag

2 995 kr 2 245 kr
Brännö Ölväska Skinn Brännö Ölväska Skinn
Carlobolaget Palma Weekendbag Carlobolaget Palma Weekendbag