• Välkommen till nya guapo.se
Snabb leverans / Klarna / Expertråd

Skäggolja

Mjukt & snyggt skägg

Skäggoljan är förmodligen den viktigaste detaljen i din dagliga skötsel av skägget. Skäggoljan vårdar, återfuktar och ger ny energi till skäggstråna och även till huden under skägget. Oljan ger en lätt glans och får det att se friskt och välmående ut och det blir lätt att kamma igenom. Förutom att mjukgöra skägget så stärker och skyddar skäggoljan ansiktshåren samt hjälper till att bevara hudens elasticitet. Ur hygiensynpunkt bidrar skäggoljan även till att motverka bakterier och svamp och lindrar hudirritationer såsom skäggklåda, skäggmjäll och torrhet.

En skäggolja består i regel av olika essentiella oljor som både doftar gott och innehåller en rad vitaminer som ger näring till skägget. Oljan är väldigt dryg så några få droppar räcker. Använd skäggolja dagligen genom att massera in den i skägget ända ner i skäggbotten. Använd gärna en skäggkam eller skäggborste som hjälpmedel till att fördela ut oljan jämt i skägget. Skäggoljorna finns tillgängliga i en mängd olika spännande dofter, men även helt oparfymerade för dig som inte alls vill ha någon doft i ansiktet.

Läs Mer Mindre

Skäggolja är en viktig detalj i din skötsel av skägget. Förutom att det ger dig en otroligt härlig känsla är skäggoljan en viktig faktor för din skägghygien. Den bidrar nämligen till att avlägsna eventuell svamp och bakterier som kan uppkomma i skägget.

Proraso Beard Oil Wood & Spice Proraso Beard Oil Wood & Spice
Proraso Beard Oil Azur Lime Proraso Beard Oil Azur Lime
Proraso Beard Oil Refreshing Proraso Beard Oil Refreshing
Tabac Original Beard Oil Tabac Original Beard Oil
Mr Bear Family Beard Brew Citrus Mr Bear Family Beard Brew Citrus
Mr Bear Family Beard Brew Wintergreen Mr Bear Family Beard Brew Wintergreen