• CYBER MONDAY 15% PÅ ALLT!
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Skäggkam

Skäggkammen är ett bra hjälpmedel när du applicerar stylingprodukter i skägget och är även ett perfekt redskap när du ska trimma skägget. Kammen är enkel att använda vid stylingen samt hjälper till att fördela ut skäggolja och vax jämt i hela skägget.

En bra skäggkam gör stylingen bättre, böjer sig inte och har dessutom en snygg design. Till skillnad från billigare plastkammar har våra handgjorda kammar runda och polerade tänder som inte sliter på håret i onödan och minskar risken för skadade hårtoppar. Vi erbjuder även vikbara skäggkammar i smidig fickstorlek som du lätt kan ha med dig i bakfickan.

Läs Mer Mindre

Olika skäggkammar

Skäggkammarna finns i en rad olika material och storlekar. Välj gärna en med polerade tänder som inte sliter på skäggstråna i onödan. En fintandad skäggkam lämpar sig bäst för kortare och tunnare skägg eller för mustascher och vid styling med mustaschvax. En bredbandad skäggkam passar bättre för större och kraftigare skägg.

En skäggkam har hårda och orörliga tänder till skillnad från en vanlig plastkam med böjbara tänder. Använd inte en vanlig kam till skägget då formpressade kammar har ojämna kanter som sliter sönder dina skäggstrån och orsakar kluvna toppar vilket får ditt skägg att se sprött och ovårdat ut.

BeardEd Beard Contour Comb BeardEd Beard Contour Comb
Babyliss Men Skäggkam Kontur Babyliss Men Skäggkam Kontur
Mr Bear Family Beard Comb Mr Bear Family Beard Comb
Nõberu of Sweden Skäggkam Nõberu of Sweden Skäggkam
Dovo Dubbelsidig Skäggkam Dovo Dubbelsidig Skäggkam
Kent Brushes Small Haircomb R7T Kent Brushes Small Haircomb R7T
RICH Men Grooming Kit Skäggborste & Kam RICH Men Grooming Kit Skäggborste & Kam
Dovo Fickkam Horn Dovo Fickkam Horn