• 15% Weekend Deal - Ange kod: WINTER15
Snabb leverans / Klarna / Expertråd

Skäggvax

Styla & forma

Skäggvaxet är en är en renodlad stylingprodukt som används för att forma skägget och är den produkt man avslutar med, efter skäggolja eller skäggbalm. Skäggvaxet har ofta en hårdare formula och behöver värmas upp mellan fingrarna innan det arbetas in i skägget och stelnar igen för att bibehålla den önskade formen.

Läs Mer Mindre

Skäggvax

Skäggvaxerna finns i en mängd olika hårdheter och dofter. Mjukare vaxer med medium stadga som formar och håller skäggstråna på plats. Eller bivaxer som har en något hårdare formula som ger en fylligare känsla och utseende.

Skäggbalm

Skäggbalm (beard balm) används för att  vårda och återfukta skägget precis som en skäggolja men har en tjockare formula och ger inte lika mycket lyster och glans som en skäggolja. Borste gärna in skäggoljan eller balmen efter att du masserat in den i skägget för att uppnå bästa effekt. Vissa skäggbalmer har även en lätt  stylingeffekt och håller ihop skägget bättre än en olja utan att räknas  som en stylingprodukt.

Tips till dig som vill ha ett "större"  skägg, när du applicerat skäggvaxet kan du borsta igenom skägget ordentligt, vilket binder de feta oljorna och ger en häftig volym känsla!

Clubman Pinaud Beard Balm Clubman Pinaud Beard Balm
Clubman Pinaud 2-in-1 Beard Conditioner Clubman Pinaud 2-in-1 Beard Conditioner
Proraso Beard Balm Azur Lime Proraso Beard Balm Azur Lime
Proraso Beard Balm Wood & Spice Proraso Beard Balm Wood & Spice
Proraso Beard Balm Refreshing Proraso Beard Balm Refreshing
Woody's Beard Balm Woody's Beard Balm
Barberians Copenhagen Beard Balm Barberians Copenhagen Beard Balm
Tabac Original Beard Wax Tabac Original Beard Wax
Mr Bear Family Beard Balm Citrus Mr Bear Family Beard Balm Citrus
Raw Naturals Beard Styling Creme Raw Naturals Beard Styling Creme