• We´re open for business! Leverans 2-3 dagar.
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Skäggvax

Skäggvax är en stylingprodukt som ger en stadga och formar skägget efter önskad frisyr. Det är perfekt för de som vill ha ett mer definierat och stylat utseende på sitt skägg. Skäggvax är särskilt användbart för att forma och hålla på plats längre skäggstrån eller skäggpartier.

Skäggbalm, eller beard balm, är en populär skäggprodukt som ger stadga och formar skägget samtidigt som det vårdar och skyddar det från yttre påfrestningar. Det ger också en lätt glans och en mjuk känsla, vilket gör skägget lättare att hantera och styla. Skäggbalm är särskilt användbart för att forma och vårda kortare skägg eller för att tämja frissigt skägg.

Läs Mer Mindre

Skillnaden mellan skäggvax och skäggbalm

Den största och viktigaste skillnaden mellan skäggvax och skäggbalm är deras funktion. Skäggvax används vanligtvis för att styla och forma skägget medan skäggbalm används för att vårda och mjukgöra skägget. Skäggvax ger en stadig stadga och kan användas för att forma skägget till olika frisyrer, medan skäggbalm ger en lättare stadga och är främst avsedd att återfukta och vårda skägget samt lugna irriterad hud under skägget. Skäggbalm kan också användas för att ge en subtil glans och motverka frissighet i skägget.

Tips till dig som vill ha ett "större"  skägg, när du applicerat skäggvaxet kan du borsta igenom skägget ordentligt, vilket binder de feta oljorna och ger en häftig volym känsla!

Beard Brother Beard Balm Oud Wood Beard Brother Beard Balm Oud Wood
Reuzel Beard Balm Reuzel Beard Balm

Reuzel Beard Balm

219 kr 159 kr
Reuzel Wood & Spice Beard Balm Reuzel Wood & Spice Beard Balm
Mühle Beard Wax Mühle Beard Wax
Mühle Stubble Balm Mühle Stubble Balm
Mr Bear Family Beard Balm Citrus Mr Bear Family Beard Balm Citrus
Proraso Beard Balm Wood & Spice Proraso Beard Balm Wood & Spice
Proraso Beard Balm Azur Lime Proraso Beard Balm Azur Lime
Proraso Beard Balm Refreshing Proraso Beard Balm Refreshing
Tabac Original Beard Wax Tabac Original Beard Wax
Clubman Pinaud Beard Balm Clubman Pinaud Beard Balm