• Välkommen till nya guapo.se
Snabb leverans / Klarna / Expertråd

Skäggvax

Styla & forma skägget

Skäggvaxet är en är en renodlad stylingprodukt som används för att forma skägget och är den produkt man avslutar med, efter skäggolja eller skäggbalm. Skäggvaxet har ofta en hårdare formula och behöver värmas upp mellan fingrarna innan det arbetas in i skägget och stelnar igen för att bibehålla den önskade formen.

Läs Mer Mindre

Skäggvax

Skäggvaxerna finns i en mängd olika hårdheter och dofter. Mjukare  vaxer med medium stadga som formar och håller skäggstråna på plats.  Eller bivaxer som har en något hårdare formula som ger en fylligare  känsla och utseende.

Skäggbalm

Skäggbalmen (beard balm) används för att  vårda och återfukta skägget precis som en skäggolja men har en tjockare  formula och ger inte lika mycket lyster och glans som en skäggolja.  Borste gärna in skäggoljan eller balmen efter att du masserat in den i  skägget för att uppnå bästa effekt. Vissa skäggbalmer har även en lätt  stylingeffekt och håller ihop skägget bättre än en olja utan att räknas  som en stylingprodukt.

Tips till dig som vill ha ett "större"  skägg, när du applicerat skäggvaxet kan du borsta igenom skägget  ordentligt, vilket binder de feta oljorna och ger en häftig volym  känsla!

Tabac Original Beard Wax Tabac Original Beard Wax
Mr Bear Family Beard Balm Citrus Mr Bear Family Beard Balm Citrus
Beard Monkey Chris Kläfford Beard Shaper Beard Monkey Chris Kläfford Beard Shaper