• We´re open for business! Leverans 2-3 dagar.
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Tvål & Talk

Omtyckta klassiker

Här hittar du våra talk och klassiska fasta tvålar som du kan ha i duschen, badkaret eller som handtvål vid handfatet. Kroppstvålarna genererar ett mjukt lödder som rengör utan att torka ut och kroppstalket håller dig sval och fräsch under hela dagen. 

Låt de klassiska maskulina dofterna genomsyra ditt badrum och få dig i rätt sinnesstämning.

Läs Mer Mindre

I dagens hektiska vardag har många män upptäckt fördelarna med att återgå till en tidlös och traditionell groomingrutin med fasta hårdtvålar. På Guapo.se har vi ett imponerande sortiment av fasta tvålar som inte bara gör dig ren, utan också ger en känsla av lyx och välbefinnande. I detta blogginlägg kommer vi att utforska varför fasta tvålar är så populära bland män, de olika typerna av tvålar tillgängliga, och hur du kan känna igen en tvål av hög kvalitet.

Fasta tvålar vs. duschkrämer?

Varför föredrar vissa män fasta tvålar framför duschkrämer? Fasta hårdtvålar har upplevt en återkomst av flera anledningar. För det första erbjuder de en skonsam rengöring utan att torka ut huden. Många duschkrämer innehåller kemikalier och tillsatser som kan vara hårda mot huden, medan fasta tvålar oftast är tillverkade med naturliga ingredienser som är snälla mot din hud.

Dessutom är fasta tvålar mer miljövänliga eftersom de inte kräver plastförpackningar. Det är ett litet steg mot att minska vår påverkan på miljön.

Olika Typer av Tvålar

På Guapo.se hittar du ett brett utbud av fasta tvålar, och det är viktigt att veta skillnaden mellan dem:

Handtvål: Denna typ av tvål är speciellt utformad för att rengöra händerna. Den kan vara berikad med fuktgivande ingredienser för att undvika att händerna blir torra.

Kroppstvål: Kroppstvål är idealisk för att rengöra hela kroppen. Den ger en rik skum och finns i olika dofter och varianter för att passa olika hudtyper.

Schampokaka: En schampokaka är ett mångsidigt alternativ som fungerar som både schampo och tvål. Den är praktisk för resor och minimerar behovet av plastflaskor.

Dofter och Kvalitet

Doften av din tvål är en viktig faktor att överväga när du väljer den. På Guapo.se hittar du ett brett utbud av dofter, från friska citrusnoter till sensuella trätoner. Doften du väljer kan påverka ditt humör och din upplevelse av duschen eller badet.

För att avgöra om en tvål är av hög kvalitet, leta efter termer som "triple milled" på förpackningen. Detta innebär att tvålen har genomgått en speciell process där den är pressad tre gånger för att bli extra tät och hållbar. Detta resulterar i en tvål som håller längre och ger ett rikt skum

Pützer's hair & shower soap 110g Pützer's hair & shower soap 110g
Truefitt & Hill Mayfair Hand Soap Truefitt & Hill Mayfair Hand Soap
Gahns Olivtvål 100 g Gahns Olivtvål 100 g
Gahns Rapstvål 100 g Gahns Rapstvål 100 g
Klar Seifen Sea Salt Face Soap Klar Seifen Sea Salt Face Soap
D.R. Harris Windsor Bath Soap D.R. Harris Windsor Bath Soap
D.R. Harris Sandalwood Bath Soap D.R. Harris Sandalwood Bath Soap
Truefitt & Hill Apsley Bath Soap Truefitt & Hill Apsley Bath Soap
Luxury Lather Soap Gift Set Luxury Lather Soap Gift Set
c/o Gerd Lavender Salt 500 gr c/o Gerd Lavender Salt 500 gr
c/o Gerd SPA Cool Scrub 500 gr c/o Gerd SPA Cool Scrub 500 gr
Proraso Metal Powder Box Proraso Metal Powder Box
Post Shave Powder 100 g Post Shave Powder 100 g