• We´re open for business! Leverans 2-3 dagar.
Frakt från 39:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Vilken doft på skäggolja passar dig?

|16/02, 2023

Vilken doft på skäggolja passar dig?

Vad säger din doft om dig? Oavsett om vi väljer en parfym, tvål eller en skäggolja, är det en subtil signal om vem vi är och vilken personlighet vi har. Dofter kan påverka vårt humör, självförtroende och självbild, och kan till och med påverka andras intryck av oss.

Så, vilka dofter passar bäst för din personlighet? Skäggolja är en av de mest populära skäggvårdsprodukterna på marknaden idag, och förutom att vårda ditt skägg och hud, kan de olika dofterna också avslöja mycket om din personlighet. Nedan följer en översikt över några vanliga dofttyper i skäggoljor och vilken personlighet de passar bäst för.

Oavsett vilken doft du väljer, kan skäggoljans doft ha en stor påverkan på hur du uppfattas av andra. Så varför inte prova på någon ny doft och se hur den passar din personlighet?

Maskulina dofter

Dofter som sandelträ, cederträ, patchouli och tobak är populära bland män som vill framhäva sin maskulina sida. Dessa dofter passar särskilt bra för män som är självsäkra, självständiga och har en "bad boy"-attityd.

Friska dofter

Citrus-, pepparmints-, och eukalyptusdofter passar perfekt för den aktiva och energiska mannen som vill hålla sitt skägg friskt och fräscht. Dessa dofter passar särskilt bra för män som gillar att träna och älskar att vara utomhus.

Söta dofter

Om du är en romantiker och vill visa en mer mjuk sida av din personlighet kan du prova på söta dofter som vanilj, kanel och lavendel. Dessa dofter är populära bland män som vill vara mer romantiska, lugna och trygga.

Mystiska dofter

Om du vill visa en mer mystisk sida av din personlighet kan du prova på dofter som mysk, oud och bergamott. Dessa dofter passar särskilt bra för män som gillar att vara unika och som vill ha en mer exotisk personlighet.

Träiga dofter

För personer som är jordn

Kryddiga dofter

För personer som är passionerade och energiska. Kryddiga dofter passar också bra för personer som är utåtriktade och har en kreativ personlighet.

ära och har en lugn och avslappnad personlighet. Träiga dofter passar också bra för personer som är utåtriktade och självsäkra.

Skogsdofter

För personer som är äventyrliga och har en stark koppling till naturen. Skogsdofter passar också bra för personer som är självsäkra och har en kraftfull personlighet.

Doftfritt

För personer som inte vill ha någon stark doft och vill behålla sin naturliga doft. Det passar också bra för personer som är känsliga mot starka dofter eller allergier.

> Läs mer om olika skäggoljor i vår stora SKÄGGUIDE