• Butiken för män, Coola killar & Fagra farbröder
Frakt från 29:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Hitta din nya keps

|24/02, 2021

Hitta din nya keps

En snygg keps är en självklar accessoar som förutom att skydda huvudet förstärker din personliga outfit. En väl utvald keps berättar vem du är – både för andra men även dig själv. Kepsen förstärker din personlighet och ger det lilla extra till helheten, oavsett om du föredrar ett klassiskt, elegant, lantligt, retro eller ett mer modernt uttryck.

Vi erbjuder välsydda och stilsäkra kepsar av riktigt bra kvalitet. Traditionella former, mönster och material som är anpassade till vårt moderna uttryck. Nedan följer en kort presentation av olika kepsmodeller så att du kan hitta rätt stiltyp för dina behov.

Vår/sommar kepsar

Lätta och luftiga modeller i linne eller bomullstyg. Ljusa färger som går i beige, vitt och grått. Även blåa och marinblå toner.

Höst/vinter kepsar

Robusta och varmare tyger i ull och fleece, ofta med snygga rutor. Mörk färgskala som går i brunt, vinrött, olivgrönt, mörkgrått och svart. Modeller med eller utan nedfällbara öronlappar som värmer skönt när blåsten ligger på.

Olika kepsmodeller

Pub Cap

En modernare variant av den klassiska gubbkepsen i en mer nätt och slimmad passform. Ett populärt val då den passar många, både i form och i storlek. Ett pålitligt val för alla sammanhang såväl på jobbet som på puben.

Passar bäst för mindre huvuden och smalare ansiktsformer.

Ivy Cap

Självklar klassiker som utstrålar en blandning av en lantlig robust känsla och en tidlös och sofistikerad stil. Snygg som vardagskeps eller vid lite sportigare aktiviteter.

Grundregeln är att de tajta modellerna passar bäst till smala ansiktsformer, vidare modeller till rundare ansikten.

Newsboy Cap

Klassisk och bredare modell i en skön avslappnad stil. Perfekt om du inspireras av retrostilen i filmer och serier som tex The Great Gatsby, Boardwalk Empire och Peaky Blinders.

Modellen har en rundare och mer generös passform och passar ofta män med större huvuden och bredare ansiktsformer.

Baseball Cap

Förmodligen den kepstyp som människor använder mest i dag. Modellen är något mer sportig och uppbyggd av flera trekantiga tygstycken, men har en tightare passform och en hårdare och längre skärm. Finns i både sportigare och mer skräddade stilar - klassisk och samtida på samma gång.

BASEBALL CAPS

Hatt

Hatten har verkligen hittat tillbaka till den moderna mannens garderob och är idag inte  bara en modeaccessoar utan skyddar även mot sol, regn och vind. Hos oss hittar du allt ifrån den klassiska Fedora hatten till den trendiga Trilby modellen. En snygg stråhatt på sommaren är inte bara ett skönt skydd mot solen, utan förhöjer även vilken outfit som helst!