• Välkommen till nya guapo.se
Snabb leverans / Klarna / Expertråd

HOMEWEAR

Homewear, ett samlingsnamn för mjuka, varma och snygga myskläder att använda i hemmet. Ett par sköna flanellbyxor, en lång nattskjorta eller ett skön morgonrock att glida omkring i. Idag använder många sin pyjamas som ett härligt mysplagg i hemmet och pyjamasen är idag mycket mer än bara ett sovplagg. 

Här hittar du pyjamasar, pyjamasbyxor, badrockar och nattskjortor. Även utvalda sweatpants som funkar lika bra på gymmet som i soffan.

Läs Mer Mindre

Pyjamas

Idag använder många sin pyjamas som ett härligt mysplagg i hemmet och pyjamasen är idag mycket mer än bara ett sovplagg. Vi erbjuder olika herrpyjamas med korta eller långa ben samt sköna pyjamasbyxor och pyjamasshorts av olika kvalitéer. En klassisk flanellpyjamas är en uppskattad present till honom och på senare tid har även den traditionella nattskjortan gjort comeback.

Badrockar

Vad är mysigare än att starta dagen i en härlig tunn och lång morgonrock med stora fickor? Vi erbjuder omtyckta unisex badrockar som är bekväma att bära i hemmet. Badrocken är perfekt när du relaxar efter bastubadet, kliver upp på morgonen och är även lätt att ha med sig på resan.

Bastukiltar

En bastukilt hålls stadigt på plats tack vare knappar i midjan och är perfekt att använda i hemmet istället för en handduk vid t.ex. gemensamma bastubad och efterhäng i relaxen. Våra bastukiltar har hög kvalitet, bra passform och imponerar med sin trevliga känsla och höga absorptionsförmåga. Finns i både dam och herrmodeller.