• Välkommen till nya guapo.se
Snabb leverans / Klarna / Expertråd

UNDERKLÄDER

Bra basplagg

Satsa på bra basplagg i garderoben och investera i hållbara T-shirts, linnen och sköna kalsonger i gångbara färger så har du en bra grund att stå på. Vi jobbar med noga utvalda, och framförallt hållbara, märken på underkläder till mannen. Hållbara kalsonger, långkalsonger och strumpor som du kan ha i många år. 

Missa inte de otroligt populära och sköna bambukalsongerna som kommer att få dig vilja byta ut alla dina par där hemma.

Läs Mer Mindre

Kalsonger

Bra kalsonger ska hålla formen, funktionen och färgen länge. Vi jobbar med noga utvalda märken på kaslonger som vi tycker håller måttet och vi rekommenderar att du testar på våra populära bambu kalsonger – skönare får man leta efter!

Linnen & Undertröjor

Klassiska herrlinnen och undertröjor med hög komfort och lång hållbarhet. Använd som praktiska underplagg eller snyggt synlig bara som de är.

Långkalsonger

Långkalsonger finns i flera olika material beroende på hur de ska användas. Långkalsonger i bomull är det mest klassiska och funkar bra till vardag. Långkalsonger i ull fungerar bäst när det är riktigt kallt eller för dig som är väldigt aktiv då de värmer när det är kallt men absorberar fukt när du svettas. Välj mellan klassiska herrlångkalsonger med gylf, vanliga svarta långkalsonger eller ett par med ¾ dels korta ben.

Strumpor

Utvalda herrstrumpor i bomull eller sköna bambustrumpor som snabbt blir en ny favorit i strumplådan. Det tunna och sköna materialet låter huden andas och känns nästan som en andra hud.

Pyjamas

Idag använder många sin pyjamas som ett härligt mysplagg i hemmet och pyjamasen är idag mycket mer än bara ett sovplagg. Vi erbjuder olika herrpyjamas med korta eller långa ben samt sköna pyjamasbyxor och pyjamasshorts av olika kvalitéer. En klassisk flanellpyjamas är en uppskattad present till honom och på senare tid har även den traditionella nattskjortan gjort comeback.

Badrockar

Vad är mysigare än att starta dagen i en härlig tunn och lång morgonrock med stora fickor? Vi erbjuder omtyckta unisex badrockar som är bekväma att bära i hemmet. Badrocken är perfekt när du relaxar efter bastubadet, kliver upp på morgonen och är även lätt att ha med sig på resan.

Bastukiltar

En bastukilt hålls stadigt på plats tack vare knappar i midjan och är perfekt att använda i hemmet istället för en handduk vid t.ex. gemensamma bastubad och efterhäng i relaxen. Våra bastukiltar har hög kvalitet, bra passform och imponerar med sin trevliga känsla och höga absorptionsförmåga. Finns i både dam och herrmodeller.