• We´re open for business! Leverans 2-3 dagar.
Frakt från 29:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Hitta din nya keps

Pub Cap

En modernare variant av den klassiska gubbkepsen i en mer nätt och slimmad passform. Ett populärt val då den passar många, både i form och i storlek. Ett pålitligt val för alla sammanhang såväl på jobbet som på puben.

Ivy Cap

Självklar klassiker som utstrålar en blandning av robust, självklar, tidlös och sofistikerad stil. Snygg som vardagskeps eller vid lite sportigare aktiviteter.

Newsboy Cap

Klassisk och bredare modell med en skön avslappnad stil. Perfekt om du inspireras av retrostilen i filmer och serier som tex The Great Gatsby, Boardwalk Empire och Peaky Blinders.

Baseball Cap

Förmodligen den kepstyp som människor använder mest i dag. Modellen är något mer sportig och uppbyggd av flera trekantiga tygstycken, men har en tightare passform och en hårdare och längre skärm. Finns i både sportigare och mer skräddade stilar - klassisk och samtida på samma gång.

BASEBALL CAPS

Hatt

Hatten har verkligen hittat tillbaka till den moderna mannens garderob och är idag inte  bara en modeaccessoar utan skyddar även mot sol, regn och vind. Hos oss hittar du allt ifrån den klassiska Fedora hatten till den trendiga Trilby modellen. En snygg stråhatt på sommaren är inte bara ett skönt skydd mot solen, utan förhöjer även vilken outfit som helst!

Nya kepsar & hattar