• We´re open for business! Leverans 2-3 dagar.
Frakt från 29:- / 2-3 dagars leverans / Fraktfritt 995:-

Basics

Baskläder med enkla sitt och genomtänkt design framtagna för att få dig att känna dig så bekväm som möjligt. Hitta nya favoriter som håller länge och blir det uppenbara valet i garderoben. Förstahandsvalet när du är ute i sista minut inte vet vad du ska ta på  dig.

Bygg upp en bra bas med hållbara underkläder, avslappnande hemmaplagg och sköna sovkläder.

Läs Mer Mindre

Homewear

Sköna hemmaplagg som är mjuka och enkla i sin design. Avslappnade modeller som är följsamma över kroppen och som får dig att vilja spendera mer tid i hemmet. Sköna badrockar och långärmade tröjor att njuta av en kopp kaffe i. Snygga sweatpants som passar lika bra i soffan som på gymmet. The cuts are simple. The fit is well thought-out.

Sleepwear

Sov gott i sköna pyjamasshorts eller ta sovmorgon och glid runt i nattskjortan. Idag använder många sin pyjamas till mer än bara ett sovplagg. Ett par sköna pyjamasbyxor och en långärmad topp är de perfekta hemmaplaggen.

Sweat

Dina nya vardagsfavoriter. Snygga och sköna mjukisplagg i en härlig kvalitet som inte blir för varm. Plagg med något lösare passform men ändå dressad.

T-shirts

Bygg upp garderoben med bekväma och snygga T-shirts. Hitta nya favoriter som håller länge och blir det uppenbara valet i garderoben när du inte vet vad du ska ta på dig.

Longsleeves

Långärmade Farfarströjor med knappar i en snygg passform som håller tvätt efter tvätt. En bra baströja lika snygg till ett par pyjamasbyxor som till jeans.

Badrockar

En skön badrock att starta dagen i. Mjuk och enkel design i material som känns sköna mot kroppen. Vi erbjuder omtyckta unisex badrockar som är bekväma att bära i hemmet. Badrocken är perfekt när du relaxar efter bastubadet, kliver upp på morgonen och är även lätt att ha med sig på resan.