• We´re open for business! Leverans 2-3 dagar.
Frakt från 29:- / Fraktfritt 995:- / 1-3 dagars leverans

Weekendbagen

|25/03, 2020

Weekendbagen

För affärsresan eller en kortare helgtripp är det få alternativ som slår den klassiska weekendbagen. Den moderna weekendbagen är ett bra komplement till den traditionella resväskan på hjul och har en perfekt storlek som är lätt att bära med sig som handbagage på flyget.

Likt namnet passar en weekendbag för lite kortare vistelser och rymmer 2-3 ombyten, ett par extra skor samt hygienartiklar. Den är enkel att bära med sig och funkar utmärkt oavsett reseval – bil, båt eller flyg.

Välj en klassisk weekendbag i äkta läder som aldrig går ur tiden eller en trendig modell i canvastyg. Oavsett val så köper du dig en trogen tjänare och ett trevligt resesällskap under många år framöver. Väljer du den lite dyrare modellen i läder kommer den att åldras med värdighet, bra kvalitetsläder är tåligt, hållbart och utvecklar med tidens användande en vacker och individuell patina - ett spår av ägaren, hans resor och upplevelser.

Matchande necessär

Matcha gärna ihop weekendbagen med en snygg necessär och läderfodral för din dator eller iPad som går i samma nyans. Även skor och bälte kan med fördel matchas ihop - så skapar du en genomtänkt och enhetlig look.

En snygg weekendbag gör både packningen och resan lite roligare. Dessutom pryder dessa snyggingar även sin plats i hemmet - på kontoret, badrummet och i walk in closeten.