• We´re open for business! Leverans 2-3 dagar.
Snabb leverans / Klarna / Expertråd

Torra händer av allt tvättande?

|2/04, 2020

Torra händer av allt tvättande?

Just nu tvättar och spritar vi händerna mer än någonsin. Här kommer några tips på riktigt bra och skonsamma produkter till dig som fått torra händer av allt tvättande. Dessutom är det svenska produkter som är tillverkade med en hel massa kärlek i sig.

Torra och fnasiga händer?

Smörj i händerna med en handkräm efter varje gång du tvättat dem. c/o Gers ekologiska handkräm med bland annat sheasmör och den C-vitaminrika hjortronfröoljan gör krämen mycket vårdande. Har du torra händer och har använt handkräm som är baserad på mineralolja finns det en mycket stor möjlighet att du kommer få en otrolig wow-upplevelse av denna fantastiska handkräm. 

Finns i två storlekar, den snygga pumpflaskan är perfekt att ha ståendes hemma så att du kan smörja dig lite då och då. Eller den smidiga tuben om du vill ha med dig en i väskan.

> c/o Gerd Cloudberry Hand Cream 500 ml PUMP
> c/o Gerd Cloudberry Hand Cream 75 ml TUB

Torra händer med sprickor?

Använd en riktigt fet salva. Applicera rikligt innan du går och lägger dig och försök att använda den någon gång även under dagen. Använd en vanlig handkräm efter varje gång du tvättat händerna.

Svenska Nõberu of Sweden Beard Balm är tillverkad för killar som har väldigt torrt skägg och fnasig hud under skägget. Testa och smörj in dina händer med den dagligen och du kommer att bli förvånad. Det slutar att göra ont direkt och balmen lägger sig som ett extra skydd över huden.

Porodukten innehåller bivax, kokosolja och mandelolja som gör underverk för torr hud. Bli av med dina spruckna händer så fort som möjligt!

> Nõberu of Sweden Beard Balm

Sprita händerna!

Handsprit är effektiv mot bakterier och många typer av virus som förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka. Använd handsprit och förhindra smittspridning! Här hittar du en skonsam handsprit, tillverkad i svenska Lappland, och framställd av 96-procentig sädessprit så att den blir mer skonsam för dina händer.

> c/o Gerd Handdesinfektion 70%