• We´re open for business! Leverans 2-3 dagar.
Snabb leverans / Klarna / Expertråd

Så använder du saltvattenspray

|25/03, 2020

Så använder du saltvattenspray

En saltvattenspray är en stylingprodukt för håret som ger ett naturligt utseende med en matt finish som funkar bra även i kort hår. Den ger dig den där avslappnade och slarviga frillan och är perfekt för dig som önskar en mer naturlig look än den traditionella vaxfrillan. Många män gillar texturen och strävheten som en saltvattenspray ger till håret. Du behöver inte ha lockigt hår eller eftersträva en strandlook – en saltvattenspray fungerar lika bra som en slags naturligt hårspray och ger schysst struktur till tunt och flygigt hår, långt som kort. Med sprayen blir håret strävt utan att kännas hårt och stelt.

Blött hår

Spraya i blött hår för att få fram naturliga lockar och skapa en snygg, rufsig beach-look. Spraya på i handdukstorrt hår, krama in och låt självtorka.

Torrt hår

Spraya i torrt hår för mer volym och ökad textur. Använd den istället för hårspray för att skapa en fräsch, cool frisyr. Saltvattenspray går in i håret och ger en matt finish och ett naturligare resultat än en hård hårspray. Spraya helst i längderna på håret, om sprayen hamnar i hårbotten kan håret upplevas flottigt.