• FÖRLÄNGT ÖPPET KÖP T.O.M. 15 JANUARI 2021
Frakt från 29:- / Fraktfritt 995:- / 1-3 dagars leverans

Förbered huden inför vinter och kyla

|22/10, 2020

Förbered huden inför vinter och kyla

Vinter, kyla och det torra klimatet påverkar i hög grad vår hud. Är du en av dem som får extra torr och känslig hud när vintern smyger sig på? Följ nedanstående dunderkur och preppa huden inför årets kalla dagar.

Ekologisk dunderkur i 2 steg

1 Rengör
Börja med att göra en ansiktsscrub. Gör alltid scrubben i slutfasen på duschen när hudens porer är öppna. Applicera en liten mängd på näsryggen, pannan, haka och kinder och låt verka i 1-2 minuter. Börja sedan att försiktigt skrubba huden från näsroten och utåt (för att dra ut lymfvätska). Skölj noggrant av och din hud kommer att få en fantastisk glow.

2 Återfukta
Direkt efter rengöring är hudens PH-balans rubbad och det är nu viktigt att återställa balansen. Mata huden med en skön ansiktsolja och följ sedan upp med en skyddande ansiktskräm. Oljan är närande och givande för huden medan krämen är återfuktande och ger ett bra skydd. De två ihop ger dig de allra bästa förutsättningarna.

Tips

Om du vill ha en ännu rikare nattkräm kan du ta lite av din ansiktskräm på handryggen och sedan droppa 2-4 droppar ansiktsolja i krämen och massera ihop dem. Applicera sedan i ansiktet som en nattkräm och du kommer att vakna med silkeslen hud som är väl återfuktad och redo för dagens alla utmaningar.

Blåbärsserien >>

Rik på antioxidant av E-vitamin och passar en torr och mogen hud som behöver stärkas upp.

Hjortronserien >>

Innehåller rikliga mängder av C-vitamin som är stärkande och närande för en normal hud (som ej är för torr men ändå vill ha en återfuktning).

Lingonserien >>

En helt fantastisk serie med bensoesyra som finns i lingonfröolja och som gör underverk för obalanserad hud eller acne.