• We´re open for business! Leverans 2-3 dagar.
Frakt från 29:- / Fraktfritt 995:- / 1-3 dagars leverans

HUVUDBONADER

En självklar accessoar

För många män är mössan eller kepsen en given accessoar. Idag värmer inte mössan bara skönt på huvudet utan är även en viktig modeaccessoar. Här hittar du ett schysst urval av stilsäkra mössor, kepsar och hattar för den moderna mannen

Läs Mer Mindre

Kepsar

En snygg keps är en självklar accessoar som förutom att skydda huvudet förstärker din personliga outfit. En väl utvald keps berättar vem du är – både för andra men även dig själv. Kepsen förstärker din personlighet och ger det lilla extra till helheten, oavsett om du föredrar en lantlig robust känsla eller ett mer modernt uttryck. Vi erbjuder välsydda och stilsäkra kepsar av riktigt bra kvalitet. Traditionella former, mönster och material som är anpassade till vårt moderna uttryck.

Hattar

Män har burit hatt sedan urminnes tider. Många menar på att hatten aldrig har försvunnit men den har definitivt varit mindre frekvent under en längre period. Under de senare åren har den äntligen hittat tillbaka till den moderna mannens garderob så glöm gammalt och gubbigt och låt dig inspireras av klassiska modeller i nya färger och material.

Hatten är inte bara en modeaccessoar utan vi behöver den även av praktiska skäl som skydd mot sol, regn och vind. Här hittar du allt från den klassiska och eleganta Fedorahatten till den trendiga Trilbyhatten som blivit en populär modell. Och en snygg stråhatt på sommaren är inte bara ett skönt skydd mot solen, utan förhöjer även vilken outfit som helst!

Mössor

För många killar är mössan en given accessoar. Idag värmer inte mössan bara skönt på huvudet utan är även en viktig modeaccessoar. Här hittar du ett schysst urval av stilsäkra klassiker och moderna uppstickare i en mer avslappnad stil.

Resteröds Bella Grey Melange Resteröds Bella Grey Melange
Amanda Christensen Mössa 09 Navy Amanda Christensen Mössa 09 Navy
Resteröds Bella Pitch Black Resteröds Bella Pitch Black
Resteröds Bengan Navy Resteröds Bengan Navy
Resteröds Bengan Black Resteröds Bengan Black
Amanda Christensen Mössa 09 Grey Amanda Christensen Mössa 09 Grey
Resteröds Smula Cuban Red Resteröds Smula Cuban Red
Resteröds Smula Yellow Ginger Resteröds Smula Yellow Ginger
Resteröds Smula Mango Resteröds Smula Mango
Resteröds Smula Light Army Resteröds Smula Light Army
Resteröds Smula Light Brown Resteröds Smula Light Brown
Resteröds Smula Black Coffee Resteröds Smula Black Coffee
Resteröds Smula Army Resteröds Smula Army
Resteröds Smula Röd Resteröds Smula Röd

Resteröds Smula Röd

249 kr 199 kr
Resteröds Smula Grå Resteröds Smula Grå

Resteröds Smula Grå

249 kr 199 kr
Resteröds Smula Svart Resteröds Smula Svart